2015. április 6., hétfő

Linda Kage: Be My Hero (Forbidden Men #3)
Eredeti megjelenés éve: 2014.

Magánkiadás

377 oldal

ISBN: 9781311651327

Sorozat: Forbidden Men
Fülszöveg:  Once upon a time, there was this pampered rich girl who was kind of full of herself. She really only cared about appearances and hiding all her dark, ugly secrets under the guise of an opinionated snob. But then Eva Mercer got pregnant, shot by a psycho, and kicked out of the only home she knew. Now she’s broke, unemployed, and has to start anew with a newborn to raise. But how?

On the other side of town, sexy, tattooed orphan, Patrick Ryan, can’t get a break. He’s out on parole for defending the last damsel in distress while trying to help her support her child, but all he wants is to find his one true love. He knows this woman by scent, smile, and laugh, but he’s never actually met her. He doesn’t even know her name. He just knows she’s the key to fixing everything.

One kind of hero can save you from physical harm. Another can rescue you from a different kind of doom. To reach their dreams, Eva and Pick can save each other. But first, they must open their hearts and learn how to trust.Best. Book. Ever.

Így hirtelen szavakat sem találok. Soha a büdös életben nem olvastam ilyen érzelmes, a végletekig megható, gyönyörű, könnyfakasztó történetet. Aztán lehet, hogy csak én reagálom túl, de minden eddigi ilyesfajta könyvélményemet felülmúlta. Linda Kage megint eszméletlen tehetségről tett tanúbizonyságot. És nem csak a történettel fogja meg az olvasót. Nem. Főhőseink is olyan karakterek, akik életszagúak, mégis olyanok, mint egy-egy csoda. Ők lesznek a mi hőseink, történjen bármi.

Már maga a felépítés sem hétköznapi. Két prológussal indulunk, egy Pick, egy pedig Eva szemszögéből.

Pick prológusa: Itt valami hihetetlen dolog történik. Egy "boszorkány" megmutatja az akkor tizennégy éve, árva Pick-nek, hogy mi történhet vele. Egy arc, egy illat, két gyermek, három név, mindössze ennyit tud. És innen tíz éven át ez határozza meg az életét.

Eva prológusa: Na, itt lesokkolódtam. Erre nagyon nem számítottam. És innentől kezdve teljesen másképp tekintettem a lányra. De az első részhez képest is rengeteget változott, mivel a kisbaba abszolút a legjobbat hozza ki belőle, habár az elején még meg sem született. Arra azonban nem is számítottam, hogy az "apja" ilyen szörnyűségeket tett vele...

Úgy döntöttem, hogy most nem megyek bele a részletekbe. Mert akkor napestig itt ülnénk. És itt nem drámázásról van szó.
Annyi minden történt a sztori során, hogy felsorolni is lehetetlenség. Olyan változatos volt, amit ilyen kategóriájú könyveknél nem szoktunk meg. Igen, sok elcseszettség van benne. Igen, akadnak problémák. De egyszerűen ezt nem találtam megterhelőnek, mint sok más esetben.
Amikor Eva apja és Mrs. Robinson megjelentek, hogy átvegyék a Forbidden klub irányítását, halál komolyan sikítani kezdtem. Ez akkora nem várt fordulat volt... Végig azt kántáltam, hogy: ezeknek most már igazán meg kéne halniuk. És lám, imáim meghallgatásra találtak.

Evat irtózatos módon megszerettem, egy remek emberré vált, csodálatos anya és remek társ.
Pick-re szavakat sem nagyon találok. Remélem, egy nap minden lány ilyen lelki társra lel. Ilyen csodálatos férfi karakter nem fordul elő minden történetben. Állítom, hogy többet ér, mint némelyik badass.
Remek páros.

Engem már az első két résszel meghódított az írónő, de most érzem azt, hogy úgy istenigazából függő lettem. Leginkább olyan lett nekem, mint Mia Sheridan. És ez nagy szó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése