2015. április 3., péntek

J. Lynn/Jennifer L. Armentrout: Fall with Me (Wait for You #4)

Eredeti megjelenés éve: 2015.

Avon

384 oldal

ISBN: 9780062362742Sorozat: Wait for You
Fülszöveg: Jennifer L. Armentrout, New York Times bestselling author of the Wait for You series, delivers a new novel of first love, second chances, and scorching chemistry between an artistic bartender and the tough, sexy cop who's determined to win her Roxy's loved Reece Anders since she was fifteen, so when the straitlaced cop finally surrendered to a steamy encounter years later, Roxy hoped he'd fall for her, too. He didn't. Or that's what she's always believed. But then Reece storms back into her life when the man who injured her childhood friend is out of prison and wanting to make amends—something Roxy cannot do.

The last thing she wants is to go there with Reece again, but he's determined to prove to her that he's exactly what she needs. Especially when a sick creep starts messing with her. But what's more dangerous to Roxy—a psycho after her or the past that refuses to let go and allow her to open up her heart again?


Ó, igen, a sorozat részei egyre csak jobbak lesznek. Szerintem, ahogy haladunk történetről történetre, úgy válnak a sztorik egyre kifejezőbbekké. Tudom, a Stay With Me-nél már ellőttem a csúcspontos jelzőt, de ez a rész még talán azt is felülmúlta. Mert ez sem csak egy kis limonádé. Persze, kapunk románcból eleget, de főhőseink már messze nem szerelemittas kamaszok. Ennek a történetnek elsősorban az a mondanivalója, hogy hiába bűn a hazugság, létezik rá megbocsátás, van második esély. És az is fontos, hogy tudjunk magunkban megbocsátani.

Roxy és Reece párosa már az előző részben felhívta magára a figyelmet. A lány kerüli a férfit. Hogy miért? Tizenegy hónappal ezelőtt volt egy egy éjszakás kalandjuk,miután Roxy hazavitte a nem kicsit tintás zsarut. És akkor megtörtént az, ami már jó pár éve készült. Legalábbis Reece ezt hiszi. Mert mint kiderül, egy egy elcsattant csóknál nem történt több. Roxy azért kerüli a férfit, mert azt hiszi, hogy az megbánta a konkrétan meg sem történt éjszakát. Pedig ő az, aki tudja az igazságot. Ez egy picit furcsa volt, de nem akadtam fent rajta.
Az elején megtudjuk, hogy Roxy legjobb barátját, Charlie-t, hat évvel ezelőtt egy homofób tinédzser, Henry kórházba juttatta, és a srác azóta teljesen magatehetetlen. És Roxy magát hibáztatja a történtekért. Mert ha ő tényleg hagyja annyiban a dolgot, hogy továbbsétál, akkor talán ez nem történt volna meg. De szerintem semmi esetre sem volt hibás a dologban. Ő azonban már hat éve ezzel ostorozza magát. És a tettes újra szabadlábon van...
És Reece is hordoz magával kemény dolgokat. Mikor aztán előáll azzal az ötlettel, hogy kezdjenek mindent elölről, Roxy beleegyezik. Folyton azon vacillál, hogy mikor álljon elő a fámával, mert tudja, Reece az apja miatt hogy viszonyul a hazugsághoz. De ekkor rejtélyes dolgok történnek a lakásában. Először azt hiszi, szellemek járnak, így nem is szól senkinek. Közben az is kiderül, hogy egy csomó lány eltűnt a környékről. Ez nem véletlen egybeesés.
Mikor aztán Roxy elmondja Reece-nek az igazságot, azt hiszi, végleg elvesztette a férfit. És itt kezdődik a nászmenet. Egyik éjjel Roxy a telefonján észreveszi, hogy valaki egy képet készített róla. Miközben aludt. Na itt telik be a pohár, szól is a rendőrségnek. Reece maga is kijön a helyszínre, kiderül, hogy félreértés áldozatai lettek, és megint összejönnek. Roxy a zsaru lakásába megy, mert ott biztonságosabb.
Megint kapunk egy kicsit a régi szereplőkből is. Igaz, nekem a kedvenc akkor is Katie marad. Ez a csaj tiszta dinka, de egyszerűen nem lehet nem szeretni. Ő előre megmondja a tutit.
Szóval, időközben sajnos Charlie meghal, Roxy padlóra kerül, de Reece nem engedi alámerülni, hanem elkapja. A lány visszamegy a lakásába, és ekkor kiderül, hogy ki is a főgonosz. Persze, ezt már sejted az elején, de végkifejlett volt a legérdekesebb... De minden jó, ha a vége jó.

Főhőseinket imádtam. Roxyt a szarkasztikus humorával és a különc pólójaival. Reece-t pedig a magabiztos sármjával és a hatalmas szívével. Számomra ők a tökéletes történet tökéletes szereplői. Mert egyikük sem tökéletes, ez remélem, érthető így.

Remélem, a továbbiakban is marad a szint, mert Nick sztorijára eszméletlenül kíváncsi vagyok, mivel ezt Katie remekül felkonferálta már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése