2015. április 25., szombat

Elle Kennedy: The Deal (Off-Campus #1)
Eredeti megjelenés éve: 2015.

Magánkiadás

358 oldal

ASIN: B00TG1CZFC

Sorozat: Off-Campus

Fülszöveg:  A lány épp alkut készül kötni a főiskola rosszfiújával...

Hannah Wells végre rátalált arra a valakire, aki képes őt beindítani. De hiába magabiztos életének minden területén, egy csomó problémája akad a szexszel és a csábítással kapcsolatban. Ha azt akarja, hogy vonzalmának tárgya felfigyeljen rá, ki kell lépnie a komfortzónájából, még ha ez azt is jelenti, hogy korrepetálnia kell a hoki csapat idegesítő, gyerekes, pimasz kapitányát- egy ál-randiért cserébe.

...és ez annyira, de annyira jó lesz.

Garrett Graham mindössze csak annyit akar, hogy profiként hokizhasson a diploma után, de folyamatosan romló átlaga ezt az álmot veszélybe sodorja. Ha azzal, hogy egy szarkasztikus kis barna segítségére lesz abban, hogy egy másik srácot féltékennyé tegyen, ő benne van. De mikor egy váratlan csók életük legjobb szexéhez vezet, Garrett lassan rájön: ez már több mint színjáték. Most már csak meg kell győznie Hannah-t, hogy a férfi, akit akar, valójában olyan, mint ő.


Imádtam, imádtam, imádtam! Ha megkérdezik tőlem, mi a kedvenc sportom, a válaszom a következő: mindegy, csak jégkorong legyen. Ami meg romantikus könyv, az alap jöhet. Tökéletes recept, már elöljáróban dörzsölgettem a tenyerem, és így, hogy a végére értem, hihetetlen érzések kavarognak bennem. Csupa pillangó, csupa öröm. Igen, tiszta, hamisítatlan szépség.

Az év egyik legjobb NA könyve. Nini! Lehet elcseszett lelkű fiatalokról úgy is írni, hogy azért mégis van egy kis maszlag a múltban, aztán mégsem csak a lelki borúról szól az egész könyv. Elle Kennedy ezzel a történettel Linda Kage mellé teleportált a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

A végtelenségig lenyűgözött, hogy főhőseink képesek voltak érett felnőtt módjára viselkedni. Nem ócsárolják egymást, nem húzzák egymás agyát. Tisztázzák az érzelmeiket, nem játsszák le a szokásos köröket. Meg úgy alapvetően az élethez való hozzáállásukat is nagyon bírtam. És nem egyszer megnevettettek, annyi vicces szituba keverték magukat.

Helyzet már a fülszövegből ismert: Hannah-t a múltban komoly megrázkódtatás érte, éppen ezért úgy gondolja, képtelen kielégíteni egy férfit és egyben fél attól, hogy ő is pórul jár. Már kinézte magának a focicsapat új játékosát, de nem mer nyitni felé.
Ekkor jön Garrett, aki nagy bajban van. Az átlaga folyamatosan romlik, ezért szüksége van egy korrepetítorra. Mivel Hannah átment a teszten, kispécézi magának a lányt, és megkéri, hogy segítsen neki. Han először visszautasítja, de aztán Garrett előáll az alkuval: ha korrepetálja őt a lány, segít neki abban, hogy megkaparintsa a másik srácot.

Azzal azonban egyikük sem számol, hogy egymásba szeretnek. És ez nem a tinédzser lángolás, ez igazi, mély érzelem. Ezek az emberek beszélgetnek egymással!! Ez manapság rém ritka - még a könyvekben is. Annyira látszik rajtuk, hogy mennyire odavannak a másikért.

Hannah nagyon szimpatikus csajszi. Megvan benne az a fajta csípősség, ami miatt azonnal megszereti az olvasó. Szarkasztikus, de hatalmas szíve van. Nem riad vissza semmitől. De nem is kell, hiszen ott van neki Garrett. Minden átsegíti, még a múlt árnyait is fénnyé varázsolja.

Garrett abszolút kedvencem lett. Ilyen egy vérbeli főhős. Valami hihetetlen jellem. Azt hinnéd, hogy egy tapló hokis. Tsk, tsk. Nem az. Nem hülyíti Hannah-t, és ezt igazán tiszteltem benne. Persze, ő is férfiból van, néha hibázik, de belát minden badarságot, éppen úgy, mint Han.

Az egészet nézve egy váratlanul remek könyvet kaptam. Igen, a siker már az elején borítékolható volt, mégis meglepődtem, hogy ennyire a szívemhez nőtt.

Még egy-két nap, és itt van a kezemben Logan könyve, amit leírhatatlanul várok, mert olyan kis titokzatos ez a srác...

1 megjegyzés:

  1. Nem tudod véletlen Logan sztorijának van magyar fordítása? ��

    VálaszTörlés