2015. április 28., kedd

Chelle Bliss: Throttle Me (Men of Inked #1)

Eredeti megjelenés éve: 2014.

CreateSpace

270 oldal

ISBN: 9781497497139

Sorozat: Men of Inked
Fülszöveg: Suzy irányításmániás, éppen ezért pontos tervei vannak életével kapcsolatban: keményen dolgozni, biztos állással rendelkező férfit találni és boldogan élni. Tökéletesen elégedett jelenlegi helyzetével, de terve vakvágányra téved, mikor a férfi belép az életébe, és fenekestül felfogatja azt. 

City tesz a szerelemre, mióta a főiskolában összetört a szíve- amolyan igazi agglegény. Éjszakánként egyik ágyból a másikba ugrál, nappal pedig a családi tetoválószalonban, az Inked-ben dolgozik. Egy véletlen találkozás a sötét úton azonban elbizonytalanítja afelől, amit egész életében átkozott. 

Egy szenvedélyes éjszaka, és mindent megkérdőjeleznek. Vajon City a fényes páncélú lovag a veszélyben lévő  leányzó számára? Vajon kapcsolatuk túléli-e azt, hogy az álom darabokra hullik és egy titok kerül napvilágra, ami mindent megváltoztat?

Tsk. Egy rossz szavam sincs. Ez a világ legchick-littebb könyve. (Igen, mától létezik ez a szóösszetétel is.) Basszus, nekem folyt a nyálam... Oké, összeszedem magam. De itt nem csak a borító, hanem a belső grafika is valami szemet gyönyörködtető. Tipikusan olyan, amit csak nyitott szájjal bámulsz...vagy két napig.

Sullivan család - badass módra. A siker garantált.

Chelle Bliss bizonyította, igenis helye van az erotikus szerzők soraiban. És egyszerűen IMÁDTAM, hogy még csak nem is csinál titkot abból, hogy ez egy vérbeli fantázia. Nem burkolta köntösbe a dolgokat, nem kerülgette a forró kását, szereplőit bátran egymásra szabadította, és onnan kanyarított egy igencsak olvasmányos regényt. Persze, aki nem szereti a húzósan felnőtt tartalommal rendelkező történeteket, az el ne olvassa, mert ebben aztán van szex dögivel. És még egyszer ugyanennyi.
Azért egy pindurka hiányérzetem van, mert vártam valami csattanót. De aztán rájöttem, hogy ez nem az a könyv. Nem is kell annak lennie, hisz ez egy olyan sztori, ami azért íródott, hogy szórakoztassa a kissé piszkos fantáziájú olvasót. Ezt a feladatot pedig remekül el is látta. Most tényleg: aki nem bírja ezt a stílust, az inkább messziről kerülje el, mert ez nem lesz nagy szerelem. Nekem az lett, hiába éreztem egy kicsit még útkeresésnek. Egy csipetnyi- tényleg minimális,éppen csak annyi, amennyit észre is tudsz venni - BDSM teszi még perzselőbbé a sztorit.

Adott egy jókislány tanárnéni, Suzy, akinek egy sötét éjszaka lerobban a kocsija, és az út mellett várja a csodát. Ekkor - fényes motorján - megérkezik City, aka Joey Gallo, és kihúzza a pácból. De egyikük sem bírja megtagadni a fellobbanó szenvedélyt, így behódolnak vágyaiknak: együtt töltik az éjszakát. Innentől kezdve aztán már esélytelenek a szerelemmel szemben. City küldetésévé válik, hogy Suzy-ból kihozza a rosszlányt, míg Suzy megkérdőjelezi eddigi elgondolását a tökéletes férfiról.
Kimondottan tetszett, hogy mindketten tudtak érett felnőttként viselkedni, nem lettek rögtön szerelemittas kamaszok.

Suzy egyébként egy igazán ostoba nőszemély. Mondom ezt úgy, hogy nagyon, de nagyon bírom a csajt. Kicsit lüke, mégis nagyon szerethető. Nem az a kimondottan irritáló típus. És nem egyszer nevettetett meg a belső monológjaival, néhol naivitásával. Ő tipikusan az alávetett figura, aki ezt nyíltan fel is vállalja, hangot ad vágyainak.

City..Joey...Piercinges Farkú Gallo... Hát, kész, végem. Ééén...kivagyok ettől a pasitól. Ez egy ősember, becibálhat a barlangjába, a fene vigye el. Oké, kicsit egysíkú volt a nyálcsorgatás a piercinges hímtagjával kapcsolatban, de köpök rá. Mármint a tényre..pff..ebben megint benne maradok. Inkább hallgatok. Őt is nagyon bírtam.

És megint egy remek kis családot kaptunk a nyakunkba Gallo-ék személyében. Vérbeli olasz família, a mama viseli a nadrágot, de senkit sem kell félteni. Nagyon kíváncsi vagyok a többi poronty történetére is. Egyébként Thomas piszkálja a fantáziámat, nagyon is - ez már a régebben említett fantáziám számlájára írható...(Beépített ügynök a lelkem........)

Én eszméletlen jól szórakoztam, de kizárólag azoknak ajánlom, akik nem mindig vágynak velős történetre, csak éppen annyira, hogy remekül szórakozzanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése