2015. április 15., szerda

Bella Andre: All I Ever Need Is You (The Sullivans #14/ Seattle Sullivans #5)
Eredeti megjelenés éve: 2015.

Oak Press

352 oldal

ISBN: 9781938127953

Sorozat: The Sullivans
Fülszöveg: A seattle-i Adam Sullivan híres pompás felújított házairól - és arról, hogy semmi érdeklődést nem mutat a szerelem és a házasság iránt. Örül, hogy testvérei és unokatestvérei megtalálták a maguk boldogságát, és hiába szeretnék, hogy megállapodjon, családjának lassan már el kéne fogadnia: Cupido nyila ezt a Sullivant nem találja el.
Legalábbis addig, míg meg nem ismeri Kerry Dromoland-et... ekkor Adam megkérdőjelezi gondolatai helyességét az igaz szerelemmel kapcsolatban.

Seattle egyik legkiválóbb esküvőszervezőjeként Kerry egész életében arra várt, hogy rátaláljon az igaz szerelem. És hiába ver örülten a szíve Adam mellett, tudja, hogy nem a férfi a nagy Ő.  Annak ellenére, hogy pontosan tudja, ő Seattle legnagyobb nőcsábásza, nehéz ellenállni édes csábításának...ráadásul Adam az az ember, aki mindig mosolyra fakasztja. De mikor Kerry-nek szüksége van Adamre  - aki gondolkodás nélkül segítségére is siet - rá kell jönnie, hogy a férfi több, mint aminek először gondolta. Vajon egy rosszfiú, aki nem akar jobb útra térni, és egy nő, aki nem akarja jobb útra téríteni, megtalálhatja a közös örökkévalót?

És íme a bizonyíték, hogy Bella Andre az egyik legtehetségesebb, legzseniálisabb író a családregények műfajában. Hányadik résznél is járunk? Tizennégy. És még mindig tud valami mást, valami újat, valami változatosat hozni ebbe a sorozatba. Minden egyes története különleges a maga nemében. Adam sztorija hihetetlenül mozgalmas, felettébb érzéki, és szédítően bájos. Mindig volt benne valami, ami miatt az ember csal olvasná és olvasná, hiába nem egy krimiről van szó. Bella tudja a receptet, mivel belophatja magát a romantika rajongóinak szívébe.

Eddig azt hittem, hogy Adam-mel nehezen fogok boldogulni, mert valahogy nem illik a Sullivan fiúkról általam kialakított képbe az, hogy egy igazi nőcsábászról beszélünk. De kellemesen csalódtam. És az már természetes, hogy a szívembe zártam, mint minden eddig Sullivant. Ami Sullivan, az jó. Pont.

Kerry-vel egy-két helyen azért akadt problémám. Nála csak a légycsapót vetettem volna be, hadd csípjen egy kicsit. De érzem, hogy a viselkedése azzal áll párhuzamban, hogy rettenetes önbizalomhiányban szenved szerencsétlen nő. Álommunkája van, már csak a nagy Ő hiányzik az életéből. És ott van Adam, aki - igen, womanizer -, de hajlandónak mutatkozik a változásra. Erre a csaj csak azt várja el tőle, hogy adjon neki pár orgazmust. Itt valamiért megakadtam. Jól értem akkor, hogy felcserélődtek a szerepek. Egyébként, nagyobb problémám nem volt vele, de nem lett kedvenc Andre karakterem, az is tuti.

A történet a maga egyszerűségében remek és abszolút le tudja kötni az olvasót. Nem kell megint semmi nagyra vágyni, az egész történet arról szól, hogy két alapvetően szörnyen makacs ember hogyan engedi át az irányítást a szívüknek és az érzelmeiknek.

Egy kis örömhír Bella rajongóinak: előkerült a new york-i Sullivan család is, belőlük négy darab van. És Maine-ből is vannak, csak az még titok, hányan. A következő rész pedig a Seattle Sullivan-ek szüleié. Az lesz még egy érdekes dolog, kíváncsian várom, felér-e Mary és Jack csodás történetéhez.

Részemről a regény tökéletes ráhangolódás a nyárra és az estleges románcokra. *kacsintkacsint*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése