2015. március 31., kedd

Tiffany Reisz: The Virgin (The Original Sinners: White Years #3)
Eredeti megjelenés éve: 2015.

Mira

416 oldal

ISBN: 9780778317975

Sorozat: The Original Sinners
Fülszöveg: The controversial story before the story continues in the critically acclaimed and award-winning series The Original Sinners.

For years, Kingsley Edge warned Eleanor the day would come when she, the mistress of a well-respected Catholic priest, would have to run and hide. She always imagined if that day came she'd be running away with Søren. But instead, she's running from him.

Knowing Søren and Kingsley will their use their influence to bring her back, Eleanor alone, penniless and scared takes refuge at the one place the men in her life cannot follow: the abbey where her mother has taken orders. Behind the cloistered gates of the convent, Eleanor hides from the man she loves and hates in equal measure

She cannot, however, hide from her true nature. When Eleanor befriends a young virginal nun, she faces a startling sexual awakening. But Eleanor can't stay forever, and the lure of her real life beckons beyond the locked gates. But to follow her fate means to leave Kyrie behind, a sacrifice Eleanor refuses to make

The lure of the forbidden. The temptation to sin. The price of passion has never been higher, and Eleanor will have to pay it if she ever wants to go home again.Istenem, ez kellene minden hónapban legalább egyszer! Ha valaki valami rosszat mer mondani erre a sorozatra, én meglincselem, az tuti. De komolyan. Ez minőség. A sok tucatkönyv szégyenkezve elbújhat Tiffany történetei mögött. Azt hinnéd, hogy Noraékról már nem lehet több bőrt lehúzni? Tévedsz, de hatalmasat. Mert Reisz kisasszony mindig meg fog lepni. Még akár egy receptkönyvbe is tenne olyan fordulatot, hogy sikítozni kezdesz. A The Virgin újabb remekmű, méltó társa a sorozat előző részeinek. Plusz pont, hogy nem kellett egy évezredet várni a megjelenésére.

Maga a történet három "szálon" fut.
Innentől a bejegyzés ERŐSEN spoileres!!! Szívinfarktusért felelősséget nem vállalok, csak erős idegzetűek olvassák tovább!

1. A jelen, 2015, Skócia. Hármasunk esküvőre készül. (Azt nem lövöm le, hogy kiére, olvassátok el.) Nora és Søren nyitja az egészet, a szobában "tesznek-vesznek", mikor Kingsley egy szál kiltben - igen hölgyek, sokat hangoztatott álmom végre valóra vált, két kedvenc dolgom egy helyen-, Juliette elől menekülve rájuk ront, és menedéket kér. Nyugi, Jules nem hibbant meg, csak hát a várható reakció zajlott le benne, mikor meglátta parancsolóját kiltben. Melyik, vaginával rendelkező teremtmény ne járna el hasonlóan? Oké, fangirling lezárva. Szóval, főhőseink nosztalgiázni kezdenek. "Arról" az évről. Ez az az év, mikor Nora és King is elmenekült Søren elől. És itt külön-külön leírja Tiffany, mi is történt.

2. Eleanor elhagyta Søren-t. Mivel nem tudta, hova tart, először felkereste Daniel-t. Mikor aztán D. értesítette Kinget, Eleanor elköti a férfi kocsiját, elmegy az anyjához, és menedéket kér a zárdában. Ezt nagy nehezen meg is kapja, de aztán semmi huncutkodás! És mikor aztán egy fiatal leendő apáca érkezik a rendbe, Elle elcsábul. A lány, Kyrie, annak ellenére, hogy szűz, megvan benne az a fajta tűz, amiért Eleanor bolondul. Nem is hagyja hidegen a lány. Megtudhatjuk, hogy ő az, aki bátorította Elle-t, hogy író legyen. És megtudhatjuk, mik a The Runaway regény előtörténete. De nem maradunk erotika nélkül még ebben az esetben sem.

3. King szemszöge. Miután imádottam úgy dönt, hogy jobb, ha Søren róla sem tud semmit, körbeutazza a világot, mígnem Haitin köt ki. És ott megismerkedik a gyönyörű Juliette-l. King-nek rögtön megakad rajta a szeme,de úgy tűnik, Jules-ra nincs hatással a bája. És ezt amúgy nagyon értékeltem a csajban. Azt, hogy nem dobta magát rögtön King lábai elé. És remek példát szolgáltatott arra, hogy ne magamból indulja ki. *hmmm*
Sajnos, mint kiderült, Juliette már másé. Ez a rész nagyon beteg volt, soha többé ne kerüljön a szemem elé. De! Kingsley Edge átment fényes páncélú lovaggá, akár ölni is képes lett volna a nőért. Igen,King szerelmes lett. És az érzései viszonzásra is találtak, azonban - igencsak komoly ok miatt - Jules nem hagyja el Haitit. King-et azonban meggyőzi, hogy jobb egymás nélkül élniük.
És aztán,mikor megjelent King küszöbén,szem nem marad szárazon. Pedig már régen tudjuk, hogy együtt vannak, de akkor is,na. Pici romantikát belecsempészek a dologba.

Majd a szálak újra összefonódnak, visszahuppanunk a jelenbe.

Tiffany történetvezetése egyedülálló és izgalmas. Nem azt csinálja, hogy először az egyik mesél, aztán vissza a jelenbe, majd jöhet a másik. Nem, ő az egyes fejezeteket meseszépen kapcsolja össze, amolyan ok-okozat dologként.

Főhőseinket még mindig imádom, rettenetesen kíváncsi vagyok, még mi mindennel tudnak meglepni. Én azért Søren szemszögéből is elolvasnám "azt" az évet, mert sok olvasónak egy igazi szörnyetegként jöhet le. De számomra soha,de soha lesz az.

Akik szeretik az olyan erotikus történeteket, amikben sztori is van,azoknak mindenképpen el kell olvasniuk ezt a sorozatot. Akkor majd meglátják, hogy ég és föld a különbség.
Akkor ennyit. Egyenlőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése