2015. március 30., hétfő

Samantha Young: Before Jamaica Lane (On Dublin Street #3)

Eredeti megjelenés éve: 2014.

NAL

314 oldal

ISBN: 9780451466686

Sorozat: On Dublin Street


Fülszöveg: Despite her outgoing demeanor, Olivia is painfully insecure around the opposite sex—usually, she can’t get up the nerve to approach guys she’s interested in. But moving to Edinburgh has given her a new start, and, after she develops a crush on a sexy postgrad, she decides it’s time to push past her fears and go after what she wants.

Nate Sawyer is a gorgeous player who never commits, but to his close friends, he’s as loyal as they come. So when Olivia turns to him with her relationship woes, he offers to instruct her in the art of flirting and to help her become more sexually confident.

The friendly education in seduction soon grows into an intense and hot romance. But then Nate’s past and commitment issues rear their ugly heads, and Olivia is left broken-hearted. When Nate realizes he’s made the biggest mistake of his life, he will have to work harder than he ever has before to entice his best friend into falling back in love with him—or he may lose her forever…Kérdem én: Samantha Young tud rossz könyvet írni?! A választ egyébként már tudom: nem! A BJL is hozta az előzőleg megszokott színvonalat, egy cseppet sem ült le a sorozat. Olivia és Nate sztorija is ugyanolyan megkapó volt, mint eddigi főhőseinkké. Az alapsztori is remek volt, igaz, kicsit a Seducing Cinderella-ra hajazott, de mégis merőben más a szitu.

Minden ott kezdődik, mikor Olivia kiszemel magának egy srácot a könyvtárban, ahol dolgozik. És Liv hiába könnyed jellem, mikor egy olyan pasival kerül szembe, akit vonzónak talál, elviszi a cica a nyelvét. Ekkor áll elő Nate - aki Liv egyik legjobb barátja lett - az ötlettel, hogy akkor majd ő megtanítja a lányt arra, hogyan legyen igazi csábító.Először tényleg csak baráti segítségnek indul, de jóval több lesz belőle. Ez viszont abból a szempontból volt rettenetesen nehéz, hogy Nate súlyos terhet hordoz. Tizennyolc éves korában elvesztette gyerekkori szerelmét, épp ezért egyáltalán nem akar újra ilyen közel kerülni nőhöz. Viszont Olivia esetében ez kivédhetetlen dolog. Mert igenis több van köztük, mint szimpla barátság. És az együtt töltött idő alatt szépen ráébrednek erre. De Nate elsőre nem tudja, nem meri elfogadni, így inkább keményen megsérti Liv-et. Itt lesz egy pici dráma, de érdekes módon én eszméletlenül éveztem. Már csak Olivia felfogása miatt is - oké, a Benhez való csapódást leszámítva. Bármennyire is szereti Nate-et, nem akar a múlt árnyékában élni, és ez szerintem sokkal hihetőbb is, mint mondjuk a hirtelen megbocsátás, "mindegy, csak velem maradjon" hozzáállás.

Nem kevés dögös, remekül, igényesen kidolgozott erotikus jelenet van a könyvben, és nem sütjük rá egyből a kizárólag erotikus jelzőt. Mert emellett érzelmek valóságos skáláját is felvonultatja  a sztori. Teljesen belesüppedsz a történetbe, mert annyira várod, hogy mégis mi lesz a vége. De ez megint csak az olyan romantikus lelkeknek lesz felemelő, mint amilyen én vagyok. Mert már az elején tudod, hogy HEA sztoriról van szó, tehát eleve ne várj világmegrengető eseményeket. Mivel ez nem is arról szól.

Igen, imádtam az elejétől a végéig. És kellőképpen fel lettem tüzelve a következő rész miatt, ez a Marco gyerek valamit nagyon takargat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése