2015. március 7., szombat

K.A. Tucker: Becoming Rain (Burying Water #2)

Eredeti megjelenés éve: 2015.

Atria

384 oldal

ISBN: 9781476774206

Sorozat: Burying Water
Fülszöveg:   Luke Boone doesn't know exactly what his uncle Rust is involved in but he wants in on it-the cars, the money, the women. And it looks like he's finally getting his wish. When Rust hands him the managerial keys to the garage, they come with a second set-one that opens up the door to tons of cash and opportunity. Though it's not exactly legal, Luke's never been one to worry about that sort of thing. Especially when it puts him behind the wheel of a Porsche 911 and onto the radar of gorgeous socialite named Rain.
Clara Bertelli is at the top of her game-at only twenty-six years old, she's one of the most successful undercover officers in the Washington D.C. major crime unit, and she's just been handed a case that could catapult her career and expose one of the west coast's most notorious car theft rings. But, in order to do it, she'll need to go deep undercover as Rain Martines. Her target? The twenty-four-year old nephew of a key player who appears ready to follow in his uncle's footsteps.

As Clara drifts deeper into the luxurious lifestyle of Rain, and further into the arms of her very attractive and charming target, the lines between right and wrong start to blur, making her wonder if she'll be able to leave it all behind. Or if she'll even want to.
Sok dolog megfogalmazódott bennem olvasás során. Elsősorban az, hogy Kathleen milyen hihetetlenül gyönyörű stílusban ír. Minden történetével elbűvöl, szóljon az bármilyen kemény témáról.
A Becoming Rain-t az összes művéhez hasonlóan nehéz elfogadni, ha nem vagy elég nyitott. Mert tudni kell értékelni a benne rejlő, mély érzelmeket. Az biztos, hogy Tucker sosem fogja az orrod alá nyomni a szerelmi vallomásokat, csak érezteti veled. De ahhoz aztán nagyon ért. Nem kell mindig mindent kimondani. A szívedben kell érezni őket.

A sztori onnan indul, hogy Clara Bertelli, washingtoni rendőr olyan megbízást kap, amivel akár FBI ügynök is lehet. A célpont nem más, mint Rusk Markov, a kocsitolvaj unokaöccse, Luke Boone. Álcát kell felvennie, a választás pedig egy gazdag lányra, Rain Martines-re esik. Így Clara - továbbiakban egy kicsikét még Rain - beköltözik "az apja" által bérelt lakásba, pont  Luke-kal szemben. Még egy ronda kutyulit is beszereznek neki, hisz a férfi imádja a kutyáját, Lick-et. Ezt ugyebár tudjuk még Jesse meg Alex sztorijából. A lényeg, hogy minél közelebb kell kerülnie a célponthoz. Kihasználva mindent, ami Luke aktájában található, Rain-nek és főnökének végre sikerül felkeltenie Luke figyelmét.
Ezalatt Luke szemszögéből is követhetjük az eseményeket. Elsősorban azokat, amik az oroszokhoz kötődnek. De megakad a szeme a szép barna lányon, aki egy szép napon beviszi a kocsiját a szervizükbe. Luke készen áll arra, hogy Rusk  átadja a műhely kulcsait. Csak azzal nem számol, hogy ezzel konkrétan megörökli azt a sok sz@rságot is.
Míg halad a történet, a főszereplők egyre közelebb kerülnek egymáshoz. És ez Rain-nek talán a legnehezebb. Mert akárhogy is nézzük, vagy a karrierje, vagy a szíve bánja a dolgok alakulását. Én emiatt az orosz maffiás dolog miatt végig rágtam a körmöm, igaz, helyenként már sok volt belőle. Számomra ez volt az, amit nem igazán kellett volna olyan sok oldalon keresztül taglalni. Viszont, amit Elmira tett...az zseniális volt. Ezt azonban nem írom le, mert ez tesz pontot a történet végére.

Annak ellenére, hogy Clara szinte végig Rain álcája alatt szerepelt, sosem éreztem azt, hogy úgymond nem is valós személy. Ő meglátta azt, amit más, legfőképpen a kollégái nem láthattak: Luke egy remek ember, csak egyfajta áldozat. Clara erős, Luke mégis a bőre alá férkőzik. Ő pedig hagyja. És ez így van jól.
Luke-ot én személy szerint imádtam. Csak tisztelni tudom az olyan férfiakat, akik ki merik mutatni az érzelmeiket - persze, ha van nekik. És Luke soha, egy percig sem hazudott Rain-nek. Ugye, hogy nem is bűnöző?

K.A. Tucker megint remeket alkotott. Igaz, voltak benne üresjáratok, de egyáltalán nem csalódtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése