2015. március 16., hétfő

Bella Andrre: Kissing Under The Mistletoe (The Sullivans #10)

Eredeti megjelenés éve: 2013.

Harlequin MIRA

400 oldal

asin: B00FEIXAQ4

Sorozat: The Sullivans


Fülszöveg: For Mary Sullivan Christmas is, and always has been, about family. And this year is no different. As she awaits the arrival of her eight children and their partners at the cottage in Lake Tahoe, she hangs the ornaments that they made for her over the years. Each decoration brings with it a tide of memories, all of which she holds dear to her heart. But when she comes across the oldest ornament, the one her beloved husband, Jack, gave her on their very first Christmas together, Mary is immediately swept back to the first days of their whirlwind romance, to the love that would be the foundation on which they built the family she is so proud to call her own.
Join the Sullivans this Christmas for a story that explores the wonder of the holidays, the meaning of family and a love that transcends time.Bella Andre megint egy kis szívmelengető csodát írt. Mary és Jack szerelme már-már legendává vált az eddigi részek során, most aztán tényleg megbizonyosodhattunk eme állítás igazáról. Ez egy könnyfakasztóan gyönyörű sztori. És bizton állíthatom: az egyik legszebb romantikus történet, amit valaha olvastam. Az is tuti, hogy Bella írja a legcsodásabb bevezetőket, írói jegyzeteket.

Maga a regény mondhatni egy visszaemlékezés. Mary nosztalgiázik a Tahoe-tó partján lévő házacskában, miközben karácsonyi vendégségbe várja gyermekeit és azok párjait. Megtudhatjuk, mi annak a gyűrűnek a története, amit még Zach-nek adott, és hogy milyen volt, mikor nemcsak Lori, de ő is ugyanabban a ruhában ment hozzá élete szerelméhez.

Visszaugrunk az időben úgy negyven évet. A szerelmesek tulajdonképpen egy fotózáson, méghozzá Mary utolsó fotózásán találkoztak. Jack és társai épp megoldást kerestek arra, hogy legújabb találmányukat hogyan lehetne "szexibbé", eladhatóvá tenni. És Mary erre a remek megoldás. Hisz egy gyönyörű nőről van szó. Jack-nek pedig rögtön megakad rajta a szeme. De ami köztük van, az nem egyszerű testi vonzalom lesz, de nem ám. Hanem mindenen átívelő, mély érzésekkel teli, igaz szerelem. Igazán élveztem, ahogy végigkövethettem, hogyan is alakulnak mind az érzelmeik, mind az egyik-másik személyisége. Mert Jack eddig nem igazán vágyott saját családra, Mary-vel viszont simán el tudná képzelni, amint egy kisbabát dédelgetnek. Míg Mary retteg attól, hogy egy férfi még egyszer úgy kihasználja, mint az egyik korábbi partnere.
És aztán jött az a csók a fagyöngy alatt. Onnantól kezdve nem volt megállás, a szerelem mindent elsöpört, és új bimbókat fakasztott.
Én bevallom őszintén, nem egyszer telt meg könnyel a szemem. Hisz végig tudatában voltam annak, hogy Jack nagyon fiatalon halt meg, és hogy ez egy olyan történet, ami még a halálon is áthatol. Mert Mary a mai napig ugyanazzal a hévvel szereti férjét, mint annak idején. Teljesen érthető, miért is nem keresett új társat magának. Mert az ő szerelmük nem múlik el soha.

Személy szerint nagyon örülök, hogy az írónő lapra vetette ezt a sztorit is. Ez volt az amúgy is imádott sorozat legcsodásabb, legmesésebb története.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése