2015. március 15., vasárnap

Bella Andre: The Way You Look Tonight (The Sullivans #9/ Seattle Sullivan #1.)


Eredeti megjelenés éve: 2013.

Oak Press LLC

194 oldal

ISBN: 9781938127373


Sorozat: The Sullivans/ Seattle Sullivans
Fülszöveg: As a very successful private investigator who has caught many a cheater, Rafe Sullivan believes true, lasting love only happens once in a blue moon. But when he returns to the family lake house, the sweet girl next door is all grown up…and she may be just the one to change his mind.
While Brooke Jansen is happy with her quiet, small-town life, she secretly longs to experience something wild. So when her favorite "Wild Sullivan" moves back after more than a decade away, she can't stop wondering if being bad is really as good as it always seemed…and just how long it will be before she can find out.

It's not long before a summer fling spirals into something much deeper. Can Rafe put his faith in love for once, or will he end up losing the best thing that's ever happened to him?


És akkor visszakanyarodtam a Sullivan-ekhez. Igaz, most már a Seattle Sullivan-ekről van szó, de mégis egy tőről fakadnak. És ők is legalább annyira szerethető bagázs, mint az "Eredetiek".
A One Perfect Night remekül előkészítette Rafe, Mia, Ian, Dylan és Adam sztorijait.

Bella Andre írhat akármilyen rövid, szürreálisan romantikus, kedves történetet, én imádni fogom az összes olyan sztorit, ami az ő tollából származik.

Az alapsztoriról pár szót ejtenék.
Minden akkor kezdődik, mikor a magánnyomozóként dolgozó Rafe Sullivan belefásul már a sok megcsalásos ügybe, és húga felajánlja neki, hogy vegye meg régi tó melletti házukat. Rafe kapva kap a lehetőségen - illetve nem -, és végül leutazik, hogy megnézze, mi a helyzet. És ekkor fut össze a tizennyolc éve nem látott szomszéd kislányba, Brooke-ba. Aki már nem is annyira kislány.
Mikor aztán kiderül, hogy a ház elég ramaty állapotban van, Brooke felajánlja, hogy míg a felújítás zajlik, lakjon nála a férfi. És akkor kezdenek el azok a bizonyos szikrák repkedni.
Rafe a "legvadabb" Sullivan, ez az ágyban is igaz rá. Így ad huszonnégy órát Brooke-nak, hogy eldöntse, valóban akarja-e, hogy legyen köztük valami. De közben rájön, hogy ami köztük van, több mint az esetleges vad szex. Míg együtt vannak, rájönnek,milyen mélyek az érzéseik egymás iránt.
Rafe nehezen bízik meg bárkiben is - megvan rá az oka-, ezért rákerestet Brooke üzleti partnerének a múltjára. És ha már ott van, Brooke után is kutattat. Ez lesz a későbbi galiba oka. Mert erre Brooke rájön, és hogy úgy mondjuk, nem nagyon esik jól neki. Az igaz, hogy utána is nyomozott a férfi, de csakis azért tette, mert féltette őt.
Aztán persze jön a happily ever after, ami minden romantikus léleknek egy simogatással ér fel.

Rafe is egy vérbeli Sullivan. Egyszerűen nem lehet nem szeretni. Néha azért megorrol rá az olvasó, de aztán mond-gondol olyan szépeket, hogy simán megolvasztja a szívünket.
Brooke az a személy, akire azt mondjuk, tiszta szívű ember - egy kicsit mocskos fantáziával. Trüffeleket készít, ezzel váltva valóra nagy álmát. És már nem csak gyermeki módon szereti a szomszéd srácot.

Minden megvolt a sztoriban, ami Bella Andre-nak mondható. Nem kell semmi nagyra várni, csak élvezni kell két szerelemes gondolatait, cselekedeteit, érzéseit. Számomra Bella a kortárs romantika koronázatlan királynője. Aztán lehet velem vitatkozni. De nem érdemes...
Ahogy nézem, a következő rész Mary és Jack sztorija - ami jupppii, mert rájuk eszméletlenül kíváncsi vagyok. Elsősorban azért, mert már-már legendás volt a szerelmük. És mivel Mary-t már jól ismerem és szeretem, érdekelne, hogy Jack milyen ember volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése