2015. március 18., szerda

Bella Andre: Just To Be With You (The Sullivans #12/ Seattle Sullivans #3.)
Eredeti megjelenés éve: 2014.

Oak Press LLC

400 oldal

ASIN: B00IJI2RH4Sorozat: The Sullivans
Fülszöveg: Ian Sullivan, the powerful and wealthy CEO of Sullivan Investments, has never failed at anything in his life...apart from love and marriage. Certain that he’ll never take the plunge again, the last thing he expects is for a beautiful actress to turn his perfectly organized world completely upside down.
Tatiana Landon, one of the hottest talents in Hollywood, has been waiting for true love her whole life. When she meets Ian, she’s certain she’s finally found it...along with a passion that sizzles hotter than anything in her wildest dreams. All she needs to do now is find a way to convince him to take the risk of loving again.

Ian soon realizes that Tatiana is just as focused on winning his heart as he is on locking it away. But when unexpected circumstances thrust them into a world where real-life rules don’t apply, will Ian finally recognize Tatiana as his one true love?Annyira, de annyira örültem, mikor megláttam, hogy Tatiana egy Sullivan-t kapott párjául. Smith és Valentina sztorijában nagyon megszerettem a csajszit, Ian-t pedig nagy titokzatosság lengte körül, míg Bella megint csodálatosan írt, így egyáltalán nem volt kétség, hogy most sem fogok csalódni. Az írónő regényeiben minden benne van, ami kell kicsiny lelkemnek. Kimondottan szeretem, hogy könnyedek, teljes mértékben képesek kikapcsolni, sosem idegesítenek a helyzetek, a szereplők.

Ők ketten ugyebár Nicola és Marcus esküvőjén találkoztak, azóta sem bírják kiverni a fejükből a másikat. Mikor aztán Tatiana újabb szerepet kap - egy milliomos üzletasszonyt kell eljátszania -, felkeresi Ian-t, és megkéri, hadd követhesse nyomon, hogyan dolgozik a sikeres férfi. Ian először neme egyezik bele, aztán némi belső nyomásra mégis igent mond. És törvényszerűen innen kezdődik a nagy románc. Számomra eszméletlenül üdítő volt, hogy Bella meghúzta azt, hogy T. még szűz. De nem az a fajta "elkeseredett, nem vagyok tisztában a szexualitásommal" típusú a csaj, mint mondjuk Carmack Bliss-je. Nem, ő az a nő, akinek a teste teljes összhangban van a szívével. Mert bármennyi férfit megkaphatna. De ő addig nem adja oda senkinek sem a testét, míg az a bizonyos férfi nem birtokolja a szívét is. És Ian személyében valóban megtalálta az igaz. De Ian aztán nem adja meg magát. Már egyszer volt házas, és azt igencsak nagy csalódásként élte meg. Míg T. hisz a happily ever after-ben, ő már rég kiábrándult a szerelemből. Tatiana azonban megtanítja arra, hogy megéri bízni a érzésekben. Érdekes és eszméletlenül megkapó helyzeteken mennek keresztül, míg végül teljes mértékben egymásra találnak. Rájönnek, hogy egymásért bármire képesek.

Tatiana a legjobb Andre hősnő, ez nem vitás. Ártatlan - de nem ostoba módon-, kedves, vidám és érzelmes is.
Ian pedig egy igazi Sullivan , Kissé fafejű, család centrikus. Egyszerűen lehetetlenség nem szeretni, még akkor is, amikor keményfejűsködik.
És még mindig odáig vagyok az epilógusokért...

Ahogy nézem, egy ideig már csak Dylan sztorija maradt. A fülszöveget nézve igencsak érdekes sztori elé nézek - megint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése