2015. március 17., kedd

Bella Andre: It Must Be Your Love (The Sullivans #11/ Seattle Sullivans #2.)

Eredeti megjelenés éve: 2013.

Oak Press LLC

400 oldal

ASIN: B00GGRBCNU

Sorozat: The Sullivans

Fülszöveg: Successful Seattle Realtor Mia Sullivan is nobody’s fool…apart from that one week five years ago when she gave away her heart to a sexy musician who gave her nothing in return but a few sinfully perfect days—and nights—in his bed. Though she swears she never wants to see him again, he’s the one man she’s never been able to forget.
One of the hottest rock stars in the world, Ford Victor can have any woman he wants…except Mia Sullivan. But now he knows millions of strangers singing along with his songs can’t fill the hole inside of him. Only Mia’s love has the power to do that—so he vows to do anything and everything it takes to win her heart again.

From the first moment they see each other again, intense sparks of attraction fly. Between irresistible kisses, a romantic Sullivan wedding in Napa Valley, and a deeply sensual connection that neither of them can deny, can Mia and Ford finally rediscover a love—and a friendship—strong enough to last forever?


Mit is mondhatnék? Már nem egyszer dicsértem Bella remek stílusát, gyönyörű szép írásmódját. Most is csak ezeket a szavakat tudnám ismételgetni. Mert megint valami eszméletlenül kedves történetet nyújtott az olvasók kezébe. Kicsikét olyan volt, mint Katy Evans Ripped-je. Inkább fordítva, mert ez jóval hamarabb látott napvilágot. Mindig is imádtam a rocksztáros sztorikat, és az újraegyesülős történeteket is. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy ezt a Sullivan regényt is olyan hévvel imádtam, mint bármely másikat.

Mia Sullivan sikeres ingatlanügynök, saját vállalkozását vezeti. Ford Vincent pedig hatalmas népszerűségnek és sikernek örvendő rocksztár. Ők ketten öt évvel ezelőtt viharos románcba bonyolódtak, amit a srác teljesen elszúrt azzal, hogy azt kívánta, Mia hagyjon fel mindennel, és menjen vele turnézni. Mia nem egyezett bele, de nem tudta kiverni a fejéből a dögös rockistent, ezért utána ment Miamiba, ahol olyat látott, amit azóta sem tudott megbocsátani. ( Ez természetesen csak félreértés.) Ettől kezdve nem is látták egymást. 
De öt évvel később, Ford - turnéfilmesének nyomására- végül úgy dönt, vissza akarja szerezni a nőt. Ezért házat vesz Seattle-ben, amihez Mia segítségét kéri. Mikor Mia meglátja, ki a titokzatos vevő, mondhatjuk, nem igazán füllik a foga a közös munkához. De Ford megint leveszi a lábáról. Aztán Nicola és Marcus esküvőjén - ezt is megéltük - megint összefutnak. Mia ekkor dönti el, hogy talán mégis megéri még egy esélyt adni a férfinak. Innentől aztán nincs menekvés, a szerelem mindent legyőz. Érdekes volt figyelni, hogy miután Ford minden érzését simán, kapásból kinyilvánította, Mia hogyan enged fel. Mert aztán ő is felismerte, hogy ez aztán szerelem a javából.

Fordot az elejétől a végéig imádtam. Számomra sosem volt egy egomán seggfej. Igen, elkövetett egy hibát a múltban, de hajlandó és képes is helyrehozni minden vétségét. És olyan szépeket mondott és tett, hogy totál felolvasztja még a megfagyott szíveket is.
Mia egy igen érdekes személyiség. Az elején kicsit zavart a keményfejűsége és a makacssága. Aztán fokozatosan hozzászoktam, de ő is felengedett. Utána pedig tényleg annyira közel került a szívemhez, mint a többi Sullivan.
Maga a történet is remekül van felépítve. Nincsen benne melodrámázás, amit mindig is pozitív dologként élek meg Andre sztorijaiban. Ez van? Akkor ez lesz, nem futunk felesleges köröket. Szép példa a megbocsátásra, az újrakezdésre, és arra, hogy mindenkinek járhat egy második esély.

Ian sztoriját remekül felvezette az esküvőn történtekkel az írónő. Kíváncsi vagyok rá, hisz Tatiana-t nagyon megkedveltem Smith és Valentina sztorijában, míg Ian nagyon is olyan, amilyennek minden Sullivannek lennie kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése