2015. március 20., péntek

Bella Andre: I Love How You Love Me (The Sullivans #13/ Seattle Sullivans #4.)

Eredeti megjelenés éve: 2014.

Smashwords

221 oldal

ISBN13: 9781938127540

Sorozat: The Sullivans

Fülszöveg: Dylan Sullivan, a renowned boat builder, has spent his entire life sailing around the world. But while he’s always enjoyed the freedom of the ocean, when Grace Adrian shows up at his Seattle boathouse to interview him for a magazine, it’s love at first sight. Love for both Grace and her ten-month-old son, Mason, with whom Dylan has an immediate bond. And every moment they spend together makes Dylan more and more certain that a love like theirs is worth risking everything for.

A year and a half ago, Grace’s entire world turned upside down. Not only did she learn that she was pregnant, she also found out that she was nothing but a dirty little secret to her boyfriend and his elite Washington D.C. family. Since then, Grace has been rebuilding her life in Seattle, giving one hundred percent of her attention to her son and her freelance writing career. Believing she can never risk her heart—or her son’s—again, especially to a man like Dylan who could sail away at any moment, Grace tries desperately to guard her heart from the charismatic and sexy sailor.

For as sweet and protective as Dylan is during the day, at night when one incredibly hot kiss turns into so much more, Grace simply can’t find a way to keep from tumbling into his arms again and again. But can she ever learn to trust in love again?

Én mindenfajta kutatás nélkül kijelentem: Bella Andre összes sztorija a gyógyír az összetört szívre. Persze, erre nem most jöttem rá, mégis csak most realizálódott bennem igazán, hogy milyen eszméletlenül imádnivaló és gyönyörű egytől-egyig minden regénye. Aprócska csodák, amiket jó ideig dédelgetsz a szívedben. Nincs ez másként Dylan és Grace esetében sem.
És most jöhet a vallomás: teljes mértékben belezúgtam Dylan-be. Mindenféleképpen ilyen apát szeretnék majd a gyerekeimnek. Tudom, ez csak mese, de merem hinni, hogy valahol, a világ eldugott kis zugában létezik ilyen férfi.

Az előző részben Dylan magában már megállapította, hogyha rátalál a szerelem, azt abban a pillanatban tudni is fogja. És ez így történt.
Grace egyedül neveli tíz hónapos kisfiát, a tündéri Masont. Újságcikket kell írnia a vitorlázásról, ezért felkeresi Dylan Sullivant. Dylan nem sűrűn ad senkinek sem interjút, de Grace-be és Masonbe első látásra beleszeret. Igen, a kisfiúba is. Nem egyszer sikerült kettejük jeleneteivel könnyet csalni a szemembe. Számomra mindig is kedvesek az olyan történetek, amikben kisgyermekek is szerepet kapnak, mert odáig vagyok értük.
Grace a múlt csalódása miatt - egy görény pasitól esett teherbe, a hapi szüleiről inkább nem is beszélnék...- nagyon nehezen nyílik meg. De Dylan őszintesége, nyíltsága, látható szeretete kettejük irányába lebont minden falat. Tíz hónapja csakis a kicsikéje érdekeit nézte, és most rájön, hogy képes újra szeretni. Annyira élveztem végigkövetni, hogyan nyílik meg a nő. És persze imádtam az összes jelenetet, amiben a régi-új Sullivanek ismét felbukkantak.

Nem kell várni hatalmas eseményeket. Ha nem vagy romantikus beállítottságú, el ne kezdj Andre könyveket olvasni! Az írónő regényeit azok élvezik igazán, akik legalább annyira hisznek a szerelemben, mint maga Bella. Mert mi mást nyújtana egy romantikus történet, mint egy sima szerelmes sztorit, hmm? Soha a büdös életbe nem fogom azokat megérteni, akik csak azért lehúznak egy ilyen kategóriájú könyvet, mert az kiszámítható... Ha nem szeretik a könnyed történeteket, olvassanak krimit vagy mittomén. Aztán rám meg rám lehet sütni, hogy álmodozó vagyok. Azt nem tudom, ki hogy van vele, de én azért olvasok, hogy kikapcsolódjak és kicsit elrugaszkodjak a nyomasztó realitás talajától. De ki vagyok én, hogy tanácsokat osztogassak... Csak irtózatosan rosszul esik ez a fajta lefitymálás... És akkor itt le is zárom a panasznapot, mert egy ilyen szép történetet nem szabad beárnyékolni. Romantikus lelkek, olvasásra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése