2015. február 28., szombat

Tiffany Reisz: The Last Good Knight (The Last Good Knight #1-5, The Original Sinners #0,8)
Eredeti megjelenés éve: 2014.

Mills & Boon Spice

148 oldal

ISBN:  9781472096531


Fülszöveg: The 8th Circle - Three years before The Siren 
When Mistress Nora, newly separated from her lover Søren, encounters a sexy newcomer at the 8th Circle it is lust at first sight. But when their session is cut short by Kingsley Edge, Nora vows to seduce the gorgeous submissive, even if it goes against all of Kingsley's orders.


“I’m Mistress Nora. Nice to beat you.”

Határozottan hiányoztak már ezek a perverz emberek. De elsősorban Nora. Oké, Kinky, mármint Kingsley Edge is, még tán Søren is.
Nora azonban azért élvez itt elsőbbséget, mert a sok nyafka, nyavalygó "hősnő" mellett ő aztán az igazi, üdítő színfolt.
És mikor megláttam, hogy a "srácok" most inkább a háttérben tevékenykednek, fellélegeztem. Ilyet ritkán hallotok tőlem, hisz sok gondom szokott akadni a női szereplőkkel. Ritkán van olyan, hogy ennyire megszeretem őket. De Norat egyszerűen nem lehet nem a szívedbe zárni. Igen, perverz, igen, egy domina, de mégis van benne valami megfoghatatlan, valami igazi mélység, amivel a szívedbe lopja magát. Úgy szépen, csendben.

Tiffany történetei sosem voltak és sosem lesznek rózsaszín lánymesék. Akkor nem is mondok újdonságot azzal, hogy ez sem fluffy. De valahol mégis az. Mondom is.

A Last Good Knight lényegében öt minisztori. De mind az öt ugyanakkor, ugyanazokkal a szereplőkkel játszódik.
Három évvel vagyunk A szirén kezdete előtt. Nora már elhagyta Sørent, és most Kingsley klubjában temetkezik a munkába. Ez vicces, ha azt vesszük, hogy egy domina. 
Szóval, ekkor sétál be a bárba Lance, az egykori Navy katona. A maga nemében pedig a tökéletes alávetett. Nora eltölt vele egy abszobaszolúte tökéletes estét, és megkísérti a kígyó. Igen, többet szeretne a férfiból.
Aztán, King egykori alkalmazottját súlyosan megverik, ezért minden domina mellé testőrt rendel. Eltaláltátok, Noraé Lance lesz. Ez alatt az idő alatt tilos a szex, tilos a huncutkodás. Mondanom sem kell, Nora barátnénk mindenre talál megoldást. 
Az együtt töltött idő alatt megismerik egymást. Kiderül, hogy Lancenek van egy kislánya, akit alig láthat, mert a volt asszony egy prűd liba. Hát, ez mi nem, ha nem kihívás Sutherlin kisasszonynak? Lance az az ember, akit megtud menteni. Még ha ez azt is jelenti, hogy el kell engednie. Mert Lance az igazi lovag Nora szemében. Egy olyan, akiért akkor is megéri harcolni, ha tudja, nem lehet az övé.
A végén a nyakörves részt imádtam. Ez ugyebár azt szimbolizálja, hogy Nora magáénak tekinti a férfit. Igaz, csak elméletileg történhet ez meg.

Reisz kisasszony mint mindig, most is lenyűgözött. Nem tud olyan könyvet írni, amit ne imádnék. Felőlem írhat szakácskönyvet, vagy valamit az atombombákról, vagy épp kémiai reakciókról, én akkor is el fogom olvasni, és imádni fogom.

És most már nincs mást tenni, mint várakozni a The Virgin-re... Március 31, gyere csak, gyere!
Reading Challenge 16. pontja volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése