2015. február 11., szerda

Mia Sheridan: Stinger ( A Sign of Love #3)
Eredeti megjelenés éve: 2013.

CreateSpace

396 oldal

ASIN: B00FE7IIBC

Sorozat: A Sign of Love
Fülszöveg:  Grace Hamilton was the girl with a plan. She knew exactly where her life was going and prided herself on always achieving her goals. It was who she was, and how she lived her life. She never stepped outside the lines, and never considered what she might desire and whom she was actually trying so hard to please. Until him…

Carson Stinger was a man who didn't play by any rules except his own. Working in the adult entertainment industry, he didn't care what others thought, and took each day as it came, no direction, no plan. He knew what women wanted from him and believed it was all he had to offer. Until her…

When circumstances forced them to spend several hours together, they walked away changed. But for two people who never should have meshed, overcoming the reality of their vastly different lives wasn't possible. At least not yet…Felteszem az évezred kérdését: Miért nem adják ki nálunk is Mia Sheridan könyveit??
Annyi maszlagot fordítanak le, ezek java részével a szebbik felemet se törölném ki. És ilyen remek, sokatmondó történetek árválkodnak, angolul tudó olvasókra várva.
Kijelentem: az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam.

Legutoljára Katy Evans Rouge-ja és Tiffany Reisz The Original Sinners sorozata után volt egy olyan késztetésem, hogy kikiáltsam: "Emberek, igenis létezik igényes erotikus mű!!" De persze ez is több egy egyszerű erotikus alkotásnál. Igen, az eleje csak a testi vonzalomról szól, de ahogy haladunk a történettel, úgy mélyülnek el a dolgok.

Nem tudom, mi van Sheridan tarsolyában, amivel könyvről könyvre el tud varázsolni. Mert nem igazán hétköznapi sztorikat ír, mégis teljesen elhiszem. Igen, elhiszem, hogy ilyen történhet. És ilyen nagyon ritkán fordul elő velem.

Először, a fülszöveget olvasva abszolút szkeptikus voltam - ez persze még jóval a Leo és a Leo's Chance előtt volt.
Pornó sztár? Ne már, a pornóban semmi romantikus nincs. Csakhogy, nem ez vitte a fő szálat. Hanem az, ahogy két, először még idegen ember felnyitja a másik szemét, és bátorságra ösztönzik egymást.

Minden egy liftben kezdődik. Ekkor még abszolút csak a testiség vezérli főhőseinket. Eltervezik, hogy együtt töltik a hétvégét. Mondanom sem kell, utána mindketten többet akarnak. De az események elválasztják őket, majd csak öt év múlva találkoznak megint "tiszta" keretek között.


Carson Stinger-be nem lehet nem belebolondulni. És nem azért, mert egy megtestesül álomistenpasi. Hanem azért, amilyen lelket ez alatt a külső alatt tartogat. Én olyan szinten zártam a szívembe, hogy onnan senki fia ki nem tépheti. Mer változtatni, mer bátornak lenni.

Grace Hamilton egy kicsit irányítás mániás. De aztán egy pornó sztárral ragad egy liftben, és ezzel az egész élete megváltozik. Ő sem fél már nyitni az új felé. Igaz, az Alex-féle kapcsolatért egy cseppet megorroltam rá, de szerencsére hamar rájött, hogy mit is kell tennie. Ezért csak tisztelni tudom.

Hihetetlen, mennyire tetszett, ahogy az érzelmes részek átcsaptak izgalmasba is. Valami zseniális módon van ötvözve a romantika, erotika, izgalom, és a valós dolgok. Mert amit tettek Carson-ék azokért a nőkért, az igenis létezik, hisz egy manapság igencsak jelenlévő problémáról van szó.

A epilógust én végigbőgtem, nem is tagadom. Amúgy is erős érzelmi hullámvasúton voltam túl. Ez volt a történet megkoronázása, szebb,jobb lezárás nem is létezhet.
Számomra eszméletlen élmény volt, sokszor fel fogom még emlegetni.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése