2015. február 15., vasárnap

Mia Sheridan: Kyland (A Sign of Love #7 )
Eredeti megjelenés éve: 2015.

CreateSpace

270 oldal

ISBN: 1507548095

Sorozat: A Sign of Love
Fülszöveg:  Tenleigh Falyn struggles each day to survive in a small, poverty-stricken, coal mining town where she lives with her sister and mentally ill mother. Her dream of winning the college scholarship given to one student by the local coal company and escaping the harshness of her life, keeps her going.
Kyland Barrett lives in the hills, too, and has worked tirelessly—through near starvation, through deep loneliness, against all odds—to win the Tyton Coal Scholarship and leave the town that is full of so much pain.

They're both determined not to form any attachments, but one moment changes everything. What happens when only one person gets to win? When only one person gets to leave? And what happens to the one left behind?

Kyland is a story of desperation and hope, loss and sacrifice, pain and forgiveness, but ultimately, a story of deep and unending love.


Figyelem! Cselekményleírást tartalmaz!

Igen, lehet mondani, hogy Sheridan könyvei elcsépeltek, kiszámíthatóak, túl nyálasak. De a legszebb történetek, amiket csak olvastam.
Most őszintén, nem azért veszünk a kezünkbe egy könyvet, hogy az elrepítsen minket távol a valóságtól? Szerintem attól igazi olvasó valaki, ha nem gondolkodik egy ilyen típusú könyv olvasása közben, hanem csak megéli a csodát. Mert a Kyland is egy igazi, szívmelengető gyönyörűség.

A történet maga egy szegény, hegyi községben, valahol Kentuckyban játszódik. Szinte kivétel nélkül mindenki szegény. Egy bányarobbanásban többen is elveszítették családjuk férfi tagjait. Köztük Kyland is. Tenleigh pedig mentálisan megtört édesanyjával és nővérével együtt él ezen a helyen. És mindketten egy ösztöndíjra vágynak, amely a kiutat nyújtja ebből a nyomorúságos világból.
Csakhogy, időközben szépen, lassan közel kerülnek egymáshoz. Mi több, egymásba is szeretnek.
Mindketten képesek feláldozni saját jövőjüket, csak azért, hogy a másiknak esélye legyen kiszakadni innen.Éppen ezért Ky, miután kiderül, hogy ő kapja meg az ösztöndíjat, átruházza Tenleigh-re, a lány tudta nélkül. Mikor Ten átveszi a díjat, a fiú hazudik neki, hogy a lány minél messzebb mehessen. És ez összetöri mindkettejük szívét.

A történet négy évvel később folytatódik, mikor is Tenleigh visszatér, hogy iskolát nyithasson a városban. És ekkor a hazugságról is lehull a lepel, és minden szép lesz. Mert ők aztán igazán megérdemlik.

Tenleigh szintén egy szerethető női karakter. Neki is hatalmas szíve van, és sose a saját érdekeit nézi először. Bármit feláldozna azokért, akiket szeret.
Kyland pedig nem egyszer megsiratott. Először azt hittem, egy igazi asshole, de aztán kiderült, hogy épp az ellenkezője. És folyamatosan lekerült róla egy-egy réteg, így az olvasó láthatja, milyen is igazából.

Mia Sheridan megint remekművet alkotott. Lehet elfogultnak nevezni, de ahhoz, hogy tudjátok, milyen egy vérbeli Sheridan-könyv, ahhoz át kell élni mindet.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése