2015. február 25., szerda

K. Bromberg: Slow Burn (Driven #5)
Eredeti megjelenés éve: 2015.

Signet

400 oldal

ISBN: 9780451473929

Sorozat: Driven

Fülszöveg:  One Night. That's all it was supposed to be.

Reeling from the sudden loss of her sister, Haddie Montgomery has sworn off relationships. All she wanted from Beckett Daniels was a sexy distraction to help her escape her pain for just a little while....There weren’t supposed to be any strings attached—so why can’t she shake the memory of that unforgettable night from her thoughts? Or the taste of his kiss from her lips?

No matter how hard Haddie tries to forget about him, Becks relentlessly tries to prove that she should start living for today. But she is determined to avoid romantic commitment, and she can always use her ex-boyfriend’s reappearance to help snuff out the slow burn within her that Becks has sparked....

Or will fate force her to realize that this kind of connection doesn’t come along very often and a chance at love is worth the risk?“I don’t walk away from the people I love without a fight, and damn it to hell, Haddie Montgomery, you’d better prepare for that fight because I’m in love with you.”

No, akkor Haddie és Becks sztorijával is megismerkedhettünk.

Alapjaiban véve ez nem egy rossz történet. De a kivitelezéssel akadt néhány problémám. Mert amúgy tényleg egy olyan témát dolgoz fel, ami bármelyik nővel megtörténhet. Igen, a mellrákról van szó.

Ugyebár, az egész mizéria Rylee és Colton esküvőjén kezdődik. Haddie részéről csak egyéjszakás kaland, míg Beckett azért többet is elbír képzelni.
De Haddie a szexet csak felejtésre használja. Fél éve mellrákban meghalt a nővére, magára hagyva a családját, férjét, kislányát. És a lányok édesanyja is nem egyszer megküzdött ezzel az ocsmány kórral. Haddie pedig retteg, hogyha őt is diagnosztizálják, sok olyan embert hagy hátra, akik majd csak szenvednek. Lényegében, ez a mozgatórugója minden tettének. Csak az a baj, hogy én sokszor nem tudtam egyetérteni vele.

Mert persze, azt értem, mi vezérli, de Becks azért van annyira jó ember, hogy megérdemelné a magyarázatot. Emiatt volt erőteljes hiányérzetem olvasás közben.
Viszont, egyfajta tanmesének is beillik, mert láthatjuk, hogy különböző módon lehet megbirkózni a nehézségekkel.

Érdekes, hogy a rosszfiúk után végül is egy igazán rendes ember mellett találja meg Had a boldogságot. Mivel Becks egy igazi angyal. De tényleg. Oké, férfiakra ritkán mondunk ilyet. Míg általában a férfiak szokták két kézzel habzsolni az életet, addig most ez Haddie-re volt igaz. Becks is megtette a magáét, de határozottan nem a megszokott, klisés badboy volt. És ez nagyon üdítő volt.
Én minden nőnek egy Beckett Daniels-t kívánok. Mert ő aztán nem fogja darabokra tépni a szíveteket.

Szóval:tetszett, annak ellenére,hogy voltak ellenvetéseim. De a vége volt az, ami aztán a jobb irányba lendítette a mérleget. Kimondottan tetszett, hogy az is két szemszögből íródott,így megtudhatjuk, mit érez egyik és másik főszereplőnk is.

P.S.: A Becks-Colton verbális csatákat még mindig imádom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése