2015. február 18., szerda

Bella Andre: Let Me Be the One (The Sullivans #6)
Eredeti megjelenés éve: 2012.

Oak Press

222 oldal

ASIN: B0093OD9D4

Sorozat: The Sullivans

Fülszöveg: Back in San Francisco preparing for her big art show, Vicki Bennett needs help protecting herself and her career from the unwelcome advances of one of the judges. She knows that her longtime friend and baseball star, Ryan Sullivan, will know just how to handle things, and he's the only person she can imagine asking for help. 
Ryan is thrilled to have Vicki back in his life, and he will do anything to protect her from harm, including playing the role of "pretend boyfriend." But when their staged kisses and caresses lead to an incredibly sensual night, they both worry that they may have damaged their friendship forever.

Have they made the worst mistake possible? Or is the perfect combination of friendship and love finally within reach?


Akkor most megint új kedvenc Sullivan sztorit avattam. Percről percre jobban imádom ezt a családot. És most már végre a borító is el lett találva. Lehet ennél nagyobb boldogsága az olvasónak?

Ryan Sullivan és Vicki Bennett a középiskola óta, tizenöt éve legjobb barátok. Időközben azonban Vicki hozzáment egy jóval idősebb férfihoz, Ryan pedig élte a híres sportolók életét. De tíz év elteltével a nő visszatért San Franciscóba, hogy válása után elnyerjen egy esélyt, hogy nagy szobrás legyen belőle, ne csak a volt férje árnyékában éljen.
Emma unokahúga partiján Ryan kap egy SMS-t Vickitől, melyben azt írja, segítségre van szüksége. És mivel jó pár évvel ezelőtt megmentette már egy balesettől, Ryan tudja, tartozik neki ennyivel.
Végül oda lyukadnak ki, hogy Ryan lesz Vicki álbarátja. Addig is, a nő odaköltözik a leglazább Sullivan fiúhoz.
Aztán, mikor kiderül, hogy az ex férj is részt vesz a programban - ő adja át a díjat, az ő szavazat is dönt -, Ryan megsúgja egy újságírónak, hogy már jegyben is járnak. És innen kezdődik a kalamajka, forró, szenvedélyes jelenetekkel tarkítva.

A történet Bella Andre elmondása szerint is annak állít emléket, hogy egy barátság milyen mély, milyen szép, és mily módon alakul mindent elsöprő szerelemmé. És arra is remek példa, hogy barátság és szerelem remekül megférnek egymással.

Egyszerűen imádtam azt a részt, amikor a "kis" család összeült, hogy átbeszéljék Vicki problémáját. Bármennyire is szeretem a családomat, ilyen messziről sem tudok elképzelni. Oké, fikció, de akkor is.

Bella Andre minden egyes könyve felüdítő, kikapcsoló, és szívmelengető. Ez sem képez kivételt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése