2015. február 17., kedd

Bella Andre: If You Were Mine (The Sullivans #5)

Eredeti megjelenés éve: 2012.

Oak Press LLC

194 oldal

ISBN: 9781938127212

Sorozat: The Sullivans


Fülszöveg: Can two people who have both sworn off love find forever in each other's arms? Find out in IF YOU WERE MINE, the fifth book in Bella Andre’s bestselling Sullivan family contemporary romance series.

The last thing Zach Sullivan wants is to take care of his brother's new puppy for two weeks. Until he meets the dog trainer, that is. Heather is bright, beautiful, and he can't stop thinking about her. Unfortunately, she just might be the only woman on earth who wants nothing to do with him.


Heather Linsey can't believe she's stuck working with one of the city’s top dogs, auto-shop tycoon Zach Sullivan. Especially when his focus is clear from the start—not only to learn how to deal with his temporary puppy...but also to make Heather his. Having sworn off love at seventeen when she realized it was nothing more than a pack of lies, she has stuck to her vow never to fall for a charming man.


But as Heather's determination to push Zach away only fuels his determination to get closer—and the sensual and emotional connection between them grows more and more undeniable—will the biggest Sullivan bad boy of all tempt her into believing in love again?Elég nehéz Bella Andre könyveit szubjektíven véleményeznem. Elsősorban azért, mert mindegyik annyira bájos, hogy első olvasásra beléjük szeretek.
És mindig valami újat hoz, valami frisset, ami teljesen kikapcsolja az agyamat, csak sodor a történettel, a könnyed stílusával.
Nem történt ez másként Zach & Heather történetével sem másként. Ráadásként, ez volt a sorozat legerotikusabb része eddig.

Zach ugyebár a rosszfiú, csajozógép Sullivan. De mint láthatjuk, az ilyen férfi is megváltozhat. Ehhez jönnie kell egy nőnek, aki felnyitja a szemét - nem mellesleg a magáét is -, hogy igenis érdemes szerelmesnek lenni. A szerelem pedig néha csak ránk talál. Néha talán csak egy idegesítő felelősség és egy kedves idős hölgy hozzájárulása kell.

Az egész történet abból indul ki, hogy Gabe leendő lánya - ez de bután hangzik -, Summer kap egy kiskutyát, de mivel a család Európába utazik, rásózzák a neveletlen kis vakarcsot - Cuddlet-t... - Zach bácsira. Aki nem kicsit van bajban a kutyulival. És így jutunk el odáig, hogy szüksége van egy kutyaidomárra. Ő lesz Heather.
Már az első pillanattól kezdve pattognak azok a bizonyos szikrák, a férfi már az elejétől sem titkolja, hogy meg akarja szereni magának a nőt. Aki persze nem hagyja magát. Eleinte. Hisz fiatalon már csalódott a szerelemben, mikoris megtudta, hogy szülei szerelme messze sem olyan idilli, mint gondolta, mivel apja folyton csalta a feleségét, aki ezt ennek tetejében végig tudta. Heather pedig bezárkózott a szobájába, és borotvapengével vagdosta magát. De ma már túltette magát ezen. Igaz, még mindig fájó pont.
Szóval, Heather és Zach kutyusai szoros barátságot kötnek ez idő alatt, ami nagyban segíti Zach terveit. Egy idő után pedig már Heather is beadja a derekát. De ki ne tenné meg, ha Zach Sullivan ostromolná?

Nagyon szerettem azokat a részeket, amikor Lori szerepelt. Komoly színt visz minden történetbe. Aztán, mikor Chase kislánya megszületett... azok a jelenetek voltak a sztori fénypontjai.

Miközben halad a történet, kiderül az is, hogy Zach az a Sullivan gyermek, aki a legjobban hasonlít elhunyt édesapjukra, mind kívül, mind belül. És a férfi szívéből retteg, hogy ő is fiatalon hagyja itt a szeretteit. Éppen ezért, miután szerencsésen megússza a versenyen történt balesetet, megpróbálja elmarni maga mellől Heathert. Ami időlegesen sikerül is. De a nő rájön, hogy nem kellett volna ilyen könnyen hagynia magát, hisz ez a szerelem mindent megér. Míg Zachet az édesanyjuk, Mary rázza gatyába. Egyszerűen imádom azt a nőszemélyt.

A vége nagyon édes, mint minden Andre könyv. És megintcsak tökéletesen kapcsolja a következő történet elejéhez. Ez számomra egy Bella Andre specialitás.

P.S.: A szereplőket tekintve ez az első olyan borító, ami nagyjából tökéletesen lefedi őket. A hajó helyett viszont egy autót, vagy egy kutyát tettem volna oda...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése