2015. február 19., csütörtök

Bella Andre: Come A Little Bit Closer (The Sullivans #7)





Eredeti megjelenés éve: 2012.

Smashwords

400 oldal

ISBN: 9781938127281

Sorozat: The Sullivans






Fülszöveg: Fame, fortune, and falling in love…

Movie star Smith Sullivan can't afford any distractions. He's staking his entire reputation on his new film…but he can't stop thinking about Valentina Landon and the fire he sees smoldering just beneath the surface of her cool exterior.

Valentina isn't averse to sensual pleasure, or even to the idea of finding true love, but as a Hollywood business manager she's watched too many smart women fall for actors…only to be torn apart when the fairy tale comes to its inevitable end.

But when intense weeks together on set turn their heated attraction into red-hot flames of passion, Smith knows he has to find a way to convince Valentina to let him get a little bit closer. Close enough to completely steal her heart…the way she's stolen his from the beginning.


Ajj. Lassan már nem tudok mit írni, hisz már minden, a zsenialitást kifejező jelzőmet ellőttem már a részek folyamán. Bella Andre megint megcsinálta. Immáron sokadszor.

Nem tudom, ha beházasodhatnék ebbe a családba, vajon melyik fivért választanám? Mert mindegyik fiú különleges. És nem csak az előnyös külsőről kell szót ejteni. Sőt! Mindegyik testvér különleges a maga módján.
Smith története olyan volt, mint amikor ünnepekkor kibontod az ajándékot, és csak simán örülsz neki, hogy valaki gondolt rád, és megajándékozott egy kicsiny csodával.

Vajon a hírnév mellett gondolhat Smith Sullivan a szerelemre? Vajon Valentina Landon lesz annyira bátor, hogy szívét teljesen a színésznek adja? Ezek voltak a legfőbb kérdések.

Zsigerből éreztem, hogy Smith története különleges lesz. És nem csak elsősorban számomra. Hisz én imádom az ilyen típusú karaktereket. Mindent megtenné azokért, akiket szeret, ráadásul nem áll félre az első akadálynál, hanem küzd azért, akit magának akar. Jelen esetben ez a valaki Valentina. Aki aztán igazán nem akar egy filmsztárba belehabarodni, tanulva édesanyja "szerelmeiből". És Val mindig rajtatartja a szemét a húgán, aki most épp Smith-szel forgatja a férfi filmjét. Na, szerintetek mennyit az esélye annak, hogy két erős jellem nem vonzza be egymást? Zéró. Nada.
Megint egy remek történet kerekedett ki a dologból. Egyszerűen imádom, hogy Bella könyvei soha nincsenek túlgondolva, túldrámázva. 

Talán az eddigi legforróbb történet volt. De ez sem igénytelen módon volt kivitelezve. Hanem a lehető legtökéletesebben voltak kivitelezve.

Amikor az egész család fel van vonultatva...azok aztán az igazán kedvenc részek. Most már megint bővült a klán, hisz az ikrek is megszülettek. Bevallom, a névadásnál elpityeredtem, annyira megkapó volt. Én már csak ilyen érzelmileg túlcsordult paca vagyok.

Tudjátok mi az, ami már sokadjára feltűnt? Az, hogy érezni lehet, Bella mennyire szereti a karaktereit és az útkeresésüket. Süt az összes sztoriból, hogy szívét-lelkét beleadja munkáiba. És ez igazán értékelendő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése