2015. február 20., péntek

Bella Andre: Always on My Mind (The Sullivans #8)


Eredeti megjelenés éve: 2013.

Amazon Digital Services, Inc

214 oldal

ASIN: B00B28BR6U

Sorozat: The Sullivans

Fülszöveg:   After a tragic loss three years ago, Grayson Tyler left his life in New York City behind and started over in the rolling hills of the California coast. He's convinced himself that all he'll ever need again is the blue sky, a thousand acres of pasture, and the crashing waves of the ocean. Until one day, Lori Sullivan barges into his life and promptly blows his emotionless and solitary world to shreds, driving him crazy as only a woman nicknamed “Naughty” can. But will Lori be able to convince him that it's safe to love her...and that forever isn't actually out of reach?

Tudom, lehetetlen, de olyan, mintha Bella Andre nekem írná a Sullivan család sorozatát. És kötetről kötetre mindig mást kapok. Mindig más érzelmeket mozgat meg bennem.

Végre, végre, a megnyert fogadás után Pajkos is megtalálta a szerelmet. Egyszerűen már annyira
kijárt neki. Ő minden testvér közül a legéletteltelibb, mégis a legérzelmesebb, az a lány, akit a legkönnyebb megbántani. Márpedig, az exe nagyon súlyosan megbántotta. Így elmenekül, és Grayson farmján köt ki, ahol is farmsegéd lesz. Igen, az örökmozgó táncoslány egy farmon. Érdekes, ugye?

Grayson három évvel ezelőtt elveszítette feleségét. Igaz, már rég nem voltak szerelmesek egymásba - egyáltalán voltak-e? -, mégis annyira nem bírta elviselni a nő halálát, és a szerepet, amit esetlegesen - mi azt tudjuk, ő nem realizálja, hogy nem őt terheli a felelősség - játszott a baleset előzményében. Szóval, a baleset után egy farmot vesz a californiai partok mentén. És élvezi - nem, nem élvezi - magányát.

Aztán, egyszer csak felbukkan Lori, halálra gázolja...a postaládáját, és bejelenti, hogy kész jelentkezni a meghirdetett állásra. Grayson persze szkeptikus, meg nem is nagyon akarja, hogy holmi városi, elkényeztetett kis fruska lebzseljen körülötte. De persze jön a crush, hiába nem akar egyikőjük sem újra belebonyolódni egy kapcsolatba.

Annyira megható volt, ahogy Lori Cukorborsó - ő egy macska, leánykori neve Mo - iránt viseltetik. A cicus leukémiás, és a lány először csak addig akar maradni, míg itt nem hagyja ezt a világot Sweetpea. Persze, ez nem lesz ilyen könnyű. Hisz Lorinak Greysont is meg kell mentenie, amellett, hogy engedi, hogy amaz is megmentse az ő szívét.

A vége pedig egyszerűen megindító. A meglepetés, Lori reakciója. Mary, ahogy számon veszi, mi mindent értek el gyermekei, elsősorban a szerelem terén.

AzAlways on My Mind lezárja a család történetét. De Bella hozta a jó hírt már az elején: megkapjuk Mary visszaemlékezését Jack-kel szövődő szerelméről, és ott vannak még a Seattle Sullivanek is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése