2015. január 5., hétfő

Tiffany Reisz: Az angyal ( The Original Sinners #2.)

Eredeti mű: Tiffany Reisz: The Angel

Eredeti megjelenés éve: 2012.

by Harlequin 

Magyar megjelenés éve: 2013.

Egmont-Hungary, Budapest, 2013

472 oldal 

ISBN: 9789633433867

Fordította: Márton Andrea

Sorozat: Eredendő bűnösök ( The Original Sinners )


Fülszöveg: Egyetlen menekülőszó sem védheti meg a szívet. A hírhedt erotikus regények szerzője, a profi domina, Nora Sutherlin valami olyasmit tesz, ami egyáltalán nem vall rá: bujkál, mégpedig luxuskörülmények között. Házigazdája, a vagyonos és gátlástalan Griffin Fiske boldog, hogy vendégül láthatja Norát vidéki birtokán, különösen pedig annak örül, hogy megismerheti Nora társát, a fiatal, tapasztalatlan és angyali szépségű Michaelt.
Nora pártfogoltja titokzatos, de nem annyira, mint Søren, a nő egykori és mindenkori szeretője. Vajon lelepleződik ez az izgalmas, lelki és testi sebekkel tarkított viszony? Ki az a nő, aki folyton Søren körül legyeskedik? És miért nyomoz a pap után? Milyen titkokat leplez Michael? Vajon fiatalsága elég csábító lesz-e ahhoz, hogy Nora ne térjen vissza régi szeretőjéhez? Legyőzi-e a fájdalmat a szerelem?

"Azt értékeljük a legtöbbre, amit fel kell áldoznunk, hogy a miénk legyen."

Megrázó? Igen. Igényes? Igen. Megint megdöbbentett? Igen. És még sorolhatnám… 

Reisz úgy játszik a szavakkal és szálakkal, ahogy azt nagyon kevesen tudják megtenni. Helyenként csak pislogtam,olyan fordulatok voltak benne… Szavakkal nem lehet kifejezni az érzéseimet. Szívem szerint millió csillagot adnék rá. Azt sajnos nem lehet.

Tiffany nem tud rossz könyvet írni. Ezt tapasztalatból mondom.

Nora még mindig toppon van. Szeleburdi, ámde az egész világ belefér a szívébe. Én nagyon kedvelem, különleges egyéniség, hiába szadista.

Søren-ről egyre több minden derül ki, és egyre jobban érdekessé válik. Sőt, ki is lehet mondani: egy csodálatos ember hiába szadista.


– Visszajövök – ígérte. – Mindig visszajövök magához. 
– Tudom – mondta a férfi hűvös, kemény arroganciával. 
– Ha nem hinném, nem engednélek el. - Nora & Søren

Wes megint hozta a kis "aranyfiús" formáját.
King még mindig maga a PROVOKÁCIÓ, totál szerelmes vagyok. ( Tinipicsa lvl5000 )

És akkor a történet mellékfőszereplőiről:

Griffin és Michael. Egy igazi love story.
Griffin számomra olyan volt, mint egy nagyra nőtt gyerek. Annyira, de annyira megszerettem, hogy egy kicsit bele is sajdult a szívem. Nagyhangú, elkényeztetettnek ható - de nem az -, nem mellesleg egy igazi mini-playboy.

"Ha én kapcsolatba kezdek valakivel, azt akarom, hogy az illetőnek szüksége legyen rám. Szeretnék vigyázni valakire, szeretném kényeztetni, megvédeni."- Griffin

És beleszeret a halk szavú, visszahúzódó, szegény Michael- be.

"Annyira kívánom, hogy az már fáj. Fizikailag fáj, Nora. És nem csak szexet akarok. Nem tudom megmagyarázni, mi ez, de…"- Griffin


A végén még sikerült egy kicsit pityeregnem is.

Ms. Reisz zseniális megint. 5/5 ★

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése