2015. január 26., hétfő

The Literary Dinner Party Book Tag

Sziasztok!

Nagyon kedves barátnőm által jutott el hozzám a Book Tag. Első kézből Deszy blogján futott össze vele. Szóval, én is felkerekedtem, és megalkottam a számomra tökéletes partyt. Akinek pedig tetszik, bátran kapjon az alkalmon, csinálja meg ő is!


~Irodalmi Vacsoraparti Book Tag


Akartam én történelmi regényekből is kicsippenteni alanyokat, de azért ennyire nem rugaszkodnék el a valóságtól. Tény, hogy elég egyoldalú lett a felsorolásom. Bocsi.


Összesen 11 vendéget hívhatsz, különböző szempontok alapján. Nálam a következő a lista:

1. Egy szereplő, aki tud főzni/jól főz:

Hunter. Oké, Arum, tehát badboy-nak kéne lennie, de nem az. Ami aztán plusz pont, hogy tud főzni, nem csak magát tudja feltálalni. Ezzel számomra totál ellenállhatatlan.

2. Egy szereplő, akinek elég pénze van, hogy fedezze a parti költségeit :

Jericho Barrons. Ő egy új „felfedezettem”, még friss a kapcsolatunk, de nem csak az anyagiak miatt hívnám meg a kis „babazsúromra”. Khmm… 

3. Egy szereplő, aki nagy eséllyel jelenetet rendez majd: 

Lassiter. Nem tudom, pozitív értelemben rendezhet-e jelenetet – ha igen, akkor nem véletlenül esett a bukott angyalra a választásom. Tuti, hogy valami huncutsággal felhívna magára a figyelmet. És akkor már elhozhatná a Google diplomáját is...

4. Egy szereplő, aki vicces:

Magnus. Őt nagyon muszáj meghívni. No Magnus, no party. Imádom azt a glitteres búráját.

5. Egy szereplő, akit könnyű megkedvelni/népszerű:

Trenton Maddox. 5 darab Maddox fiút alkotott nekünk az írónő. Számomra eddig Trent a legszerethetőbb, habár Travis is jó arc. Mivel Trent a frissebb élmény, most neki megy a meghívó.

6. Egy főgonosz:

Lothaire. Tulajdonképpen, az ő könyvéig élt úgy a köztudatban, mint főgonosz. Aztán kiderült, hogy „Leo” nem is annyira fekete szívű. Azért elbeszélgetnék vele, kíváncsi vagyok, mit forgat abban a kiismerhetetlen kobakjában.

7. Egy páros (nem feltétlenül kell szerelmes párnak lenniük -de nálam azok):

Qhuinn & Blay. A.k.a. Qhuay. Számomra eme páros az, akik még meghívó nélkül is bármikor beállíthatnak hozzám, mert annyira illenek egymáshoz, és annyira felemelő látni – olvasni -, mennyire boldogok. 

8. Egy hős/hősnő:

Jamie Fraser. Aki ismer, tudja, hogy Jamie számomra a legnagyobb hős. Sőt, a nagybetűs HŐS. Pont. Ja, meg skót is, meg vörös hajú is, meg…emberek, kiltben flangál!

9. Egy szereplő, akit nem értékelnek eléggé:

Kingsley Edge. Számomra nagyon meglepő volt, hogy mennyien nem szeretik ezt a remek figurát. Igen, van egy stílusa, de ő is az a fajta ember, akit meg kell érteni. Mert aki nem veszi a fáradtságot, hogy megértse, az egy különleges személlyel kevesebbet ismer meg. Ő az,akit receptre írnék minden begyöpösödött nőszemélynek. Több King-et mindenkinek!

10. Egy szabadon választott szereplő:

Daemon Black. Mert Daemon Black-et is meg kell hívni. Ennyi.


Gondolkodtam, hogy azért legalább egy csajt is meg kellett volna hívni, de akkor abban mi a buli? Kellemes szemezgetést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése