2015. január 6., kedd

Tara Sivec: Troubles and Treats (Chocolate Lovers #3.)
Eredeti megjelenés éve: 2012.

Magánkiadás


230 oldal

ISBN: 9781301954193


Sorozat: Chocolate Lovers
Fülszöveg:Drew and Jenny have spent years being the envy of their friends with their out of control sex lives – well, not really. Mostly it makes their friends want to throw up in their mouths a little.

With two little kids and two busy lives, for the first time, Drew and Jenny aren't on the same page in the bedroom. Drew will stop at nothing to get his previously amorous wife back in the sack, and Jenny will do anything for a full night of sleep.

Carter and Claire, and Jim and Liz are their usual (un)helpful selves and are full of advice for the discontented duo, wanting nothing more than to help restore order to the usually happy couple's lives.

In the third and final installment of the Chocolate Lovers Series, will Drew and Jenny find the spark that's been missing in their marriage, or will the trouble they're having cause a stickier situation than the time Jenny poured honey all over Drew and he fused himself to a tree?


Azt kell mondjam, felüdülés volt a végére érni. Nekem ez már egy kicsit erőltetett volt.

Az írónő humora megint zseniális, de bizonyos hiányosságokat - pl.: érdeklődés felkeltését - nem tudta kompenzálni.

Azt eddig is tudtam, hogy Jenny nem egy IQ bajnok. Na de hogy ennyire hülye legyen, hogy egy Drew - féle férfival akarja leélni az életét...


Drew a társaság mókamikije. Oké. Sajnos ez nem volt most elég. Akkor sem kéne egy ilyen férfi férjnek, ha még egy királyság is járna mellé. Inkább maradnék vénkisasszony, beszereznék vagy 300 macskát, aztán majd a vadászkutyák falnák fel a hullámat morbidvagyok

A történetről annyit, hogy ha nincs megírva ,akkor sem hiányozna. Semmi érdemleges nem történt benne, az pedig igazán nem érdekelt, hogy ezek ketten mit le nem szenvednek egymással a terhesség utáni szexszel. Hanyagolható infók.

Azonban, a sorozatot nézve, muszáj vagyok rá 4 csillagot adni, hiszen  a Csokoládéimádók a királyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése