2015. január 28., szerda

Jamie McGuire: Beautiful Redemption ( The Maddox Brothers #2.)
Eredeti megjelenés éve: 2015.

CreateSpace

260 oldal

ISBN:9781502541857

Sorozat: The Maddox Brothers
Fülszöveg: If a Maddox boy falls in love, he loves forever. But what if he didn't love you, first?

No-nonsense Liis Lindy is an agent of the FBI. Deciding she is married only to her job, she breaks off her engagement and transfers from Chicago to the field office in San Diego. She loves her desk. She is committed to her laptop. She dreams of promotions and shaking hands with the director after cracking an impossible case.
Special Agent in Charge Thomas Maddox is arrogant, unforgiving, and ruthless. He is tasked with putting away some of the world’s toughest criminals, and he is one of the best the Bureau has to offer. Though, as many lives as he’s saved, there is one that is beyond his reach. Younger brother Travis is faced with prison time for his involvement in a basement fire that killed dozens of college students, and the media want a conviction. Travis’s only savior is his unusual tie to the mob. In a deal that will spare his brother, Thomas has agreed to recruit Travis into the FBI.
Liis is stubborn, defiant, and yet somehow softens Thomas’s rough edges, making her the perfect agent to accompany him to the ceremony. Posing as a couple, they must travel to Travis & Abby’s beach vow renewal and give him the news, but when the pretending ends, she finds herself wondering if they were pretending at all.
In the second installment of the Maddox Brothers books, experience firsthand the mysterious world of the elusive Thomas Maddox, and how good love can be when you’re not the first, but the last.


"CONTROL WAS ALL THAT WAS REAL."

Jóságos Isten! Nem véletlenül vártam én ezt a könyvet annyira. Úúúú, valami eszméletlenül jó volt!

Végig fenntartotta a figyelmemet, csüngtem minden szaván. Nem akartam ennyire ráfüggni, Pedig nem is egy sok diplomáért kiáltó mű. Olvasod, mert egyszerűen nem tudod letenni, hisz annyira jó már maga az alapsztori is.

Thomas Maddox
Nem átlagos kezdés. Egy éjszakás kaland. Csak ennyi. Aztán, amikor másnap rájönnek, hogy a férfi a nő főnöke, onnan van ám buli.


Thomas előlépett a kedvenc Maddox-ommá. Kész, nincs mit tenni. Nem csak, hogy valami eszméletlenül jó pasi, olyan lelke van, mint egy angyalnak. Érzékeny, igen. Én nem bánom, ha egy
férfi ejt néhány könnyet. És Thomas annyira szereti a családját, annyira szívén viseli testvérei sorsát, hogy neki sem könnyű ám mindig. Én nem is gondoltam volna, hogy Travis ekkora trutymóban volt. De nagy szerencséjére, második apja, legidősebb bátyja ott van neki, segíti a legnagyobb bajban is. Szegény, nagyon nehezen tette túl magát azon, amit ugyebár már Trent sztorijában megtudhattunk.
És akkor a titkom: Julie Garwood FBI-os sorozata óta van egy fantáziaképem, miszerint valami eszméletlen nagy kalamajkába keveredek, és valamilyen úton-módon egy űberszexi ügynököt osztanak ki mellém, hogy az élete árán is megvédjen.
Na már most, Thomas Maddox azt hiszem, ebben a fantáziában főszerepet kapna.

Liis Lindy
És hála a jó égnek, egy teljesen normális, nagyon is kedvelhető női karaktert kapott párjául. Ő Liis Lindy, a félig japán, félig ír ügynöknő. Én nagyon bírtam, hogy nem egy elveszett lélek, nem várja lakása ablakában, ábrándos arccal a szőke herceget a fehér lovon, hanem igenis vállalta, hogy a munkája szerelmese. De Thomas belehuppan ebbe az "idillbe". Mert Liis igenis vonzódik hozzá.
És amikor Thomas-szal elmennek Travis és Abby esküvőjére, rájönnek, hogy nem csak fellángolás van köztük.
Nagyon sajnáltam, hogy Cami úgymond belerondított a képbe. Persze ez is kellett ahhoz, hogy két főszereplőnk tisztázni tudja, mit is éreznek egymás iránt. Hogy mit tennének meg azért, hogy legyen közös jövőjük. Vagy éppen ne legyen.


Jamie McGuire úgy tudja bonyolítani a történetet, hogy közben nem is bonyolítja. Érthető? A lényeg, hogy anélkül jutsz el a végére, hogy nem kaptál egy nagy dráma pacát, mégis képes voltál lerágni mind a tíz körmödet. Mert izgulsz, melyik szereplő adja fel előbb büszkeségét, és adja fel elveit, elvárásait, hogy teljes mértékben megfeleljen a másiknak.

És igen, mosolyogva fogod letenni a könyvet, mert jár a happy end. És ráadásul el olyan aranyos, mégis érdekes epilógust kap az olvasó, hogy fel van háborodva, mikor a Jegyzet rész következik, mert még többet akar. Hiába bőséges, amit kapott. Legalábbis, én így voltam vele. Ez persze még semmire sem garancia.

Határozottan látszik az írónő stílusán a fejlődés. Innentől kezdve tűkön ülve várom Tiger & Toadstool, vagyis izéé, az ikrek, Taylor & Tyler könyveit. Lesz még itt ne mulass.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése