2015. január 19., hétfő

Jamie McGuire: Beautiful Oblivion (The Maddox Brothers #1.)
Eredeti megjelenés éve: 2014.

Atria

416 oldal

ISBN: 9781476759586

Sorozat: The Maddox Brothers
Fülszöveg: Fiercely independent Camille „Cami” Camlin gladly moved on from her childhood before it was over. She has held down a job since before she could drive, and moved into her own apartment after her freshman year of college. Now tending bar at The Red Door, Cami doesn’t have time for much else besides work and classes, until a trip to see her boyfriend is cancelled, leaving her with a first weekend off in almost a year.

Trenton Maddox was the king of Eastern State University, dating co-eds before he even graduated high school. His friends wanted to be him, and women wanted to tame him, but after a tragic accident turned his world upside down, Trenton leaves campus to come to grips with the crushing guilt.

Eighteen months later, Trenton is living at home with his widower father, and works full-time at a local tattoo parlor to help with the bills. Just when he thinks his life is returning to normal, he notices Cami sitting alone at a table at The Red.

As the baby sister of four rowdy brothers, Cami believes she’ll have no problem keeping her new friendship with Trenton Maddox strictly platonic. But when a Maddox boy falls in love, he loves forever—even if she is the only reason their already broken family could fall apart.

In the first installment of the Maddox Brothers books, readers can experience the rush of reading Beautiful Disaster for the first time, all over again.
"Damn the Maddox boys and their identical DNA."

Hát, lehet ellenkezni, de én imádtam ezt a sztorit. Volt benne valami báj, ami simán magával ragadott, aztán nem engedett.

Elsősorban az tetszett, hogy bár new adult regényről van szó, nem volt benne nyálcsorgatás, vagy félistenné emelés. Hiába olvashattuk Cami, azaz női szemszögből, nem kezdődött minden második bekezdése azzal, hogy Trent mekkora egy istenállat.

Nagyon szépen kapcsolta össze az írónő a két sorozatot. Egy dolog azonban rém zavaró: Mi ez a fétis, hogy mindkét család összes gyerekének, de még az unokatestvérnek is azonos betűvel kezdődik a neve? I was so confused.... Néha már nem tudtam, ki kicsoda. De lehet, én vagyok kicsit lemaradott.


Trent számomra sokkal szerethetőbb volt, mint Travis. Pedig baby boy Maddox-szal is jól kijöttem. Nem az a tipikusan jó fiú, de azért jó sem. Ezt most megmondtam.... 
Volt benne valami, ami miatt ösztönösen vonzódik hozzá az ember lánya.
Cami személyén látszik, mennyit fejlődött Jamie az előző sorozata óta. Nem irritáló, nem nyafog - igaz, sokat titkolózik, de naaa -, ráadásul nem cicázik hónapokig a pasival.

No. A fordulat számomra nem hozott meglepetést, annyira képben vagyok, hogy a T.J. monogram mondjon valamit. De azért meg kell hagyni, gonosz kis húzás volt...

Maga a történet is jól haladt, nem voltak felesleges szituációk, élvezhető volt minden esemény. A párbeszédek is komolyabbak, kiforrottabbak voltak, mint eddig. És meg kell jegyeznem, Jamie McGuire is azon írók közé tartozik,akiket érdemes eredeti nyelven olvasni, hisz olyan könnyed stílusban, csodás nyelvtannal ír, hogy az már egy külön élmény.

Én megadom rá az 5 csillagot, remélem, Thomas könyve is lesz ilyen jó. Mert igazán jónak ígérkezik. See the Maddox boys again January 27th. 

2 megjegyzés:

  1. Örülök az 5 csillagnak, én szeretem Travist is, de Trent kötetét nagyon várom :) Odáig vagyok érte ^.^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Travis is imádni való:) Trent pedig ugyanez, csak a köbön :D Nagyon jó lesz^^

      Törlés