2015. január 16., péntek

Gina L. Maxwell: Rules of Entanglement (Fighting for Love #2)

Eredeti megjelenés éve: 2013.

Entangled

247 oldal

ISBN: 9781622667949

Sorozat: Fighting for Love
Fülszöveg: She has seven rules. He has seven days to break them.

District Attorney Vanessa MacGregor firmly believes that structure and order are the stuff that dreams are made of. Happiness can be planned—and it starts with the seven rules she’s laid out for her future. But as she’s organizing her best friend’s wedding in Hawaii, all of Vanessa’s best-laid plans are about to meet their match in a wickedly hot MMA fighter…

Jackson "Jax" Maris is focused on surfing, training, and fighting. That is, until he opens up his big mouth and finds himself having to pretend he’s engaged to his little sister’s best friend, Vanessa. When they’re forced to share a romantic bungalow, however, their little charade suddenly takes a turn for the seriously sexy. And while Jax is definitely not part of Vanessa’s long-term plan, he has seven days—and seven naughty nights—to turn her seven-rule plan upside down.
Aloha! No, ez simán felvette a versenyt az Elcsábítani Hamupipőkét regénnyel. Nagyon, nagyon szerettem ezt a sztorit is. Hawaii, egy igazi jerk pasi, egy tökös főhősnő...kell több egy kellemes kikapcsolódáshoz? Nem hiszem.

Először is, a szereplőkről pár mondat:

Vanessa: Nagyon bírom az ilyen személyiségű "hősnőket". Már - már azt mondaná az ember, hogy golyói vannak. Amúgy nem. Érdekes, hogy szabályok szerint él. Ezen szabályokat azonban megkövetelte a múltja. A múlt, amiről senkinek sem beszél. De Jacksonnak igen. 
Egyébként, sok helyen az oldalamat fogtam a röhögéstől. Van a két főszereplő között egy nagyon erős szexuális vonzalom már az első perctől kezdve, ez pedig rengeteg mókás szituációt szült.

Jackson - nekünk Jax, mert a barátai vagyunk - , szóval, Jax egy igazi jerk az elején. De aztán, olvasva ismerszik meg az ember, és rájövünk, hogy egy igazán különleges emberrel állunk szemben. Persze, rögtön elsőre hazudott Vanessa-nak, de akkor miből lenne a sztori? Nagyon kedveltem, pont egy ilyen történet követel meg egy ilyen főhőst.

Az egész történet Lucie és Reid esküvője miatt kezdődik. Vanessa elutazik Hawaii-ra, ahol legjobb barátnője bátyja, Jackson várja. Ők amúgy még nem ismerik egymást. Itt történik az a bizonyos hazugság, miszerint neki és Jax-nek Lucie-ként és Reid-ként kell bejelentkezniük a szállodába, nehogy felidegesítsék az esküvőszervezőt - aki amúgy egy haláli figura - ,mivel a jegyespár csak az esküvő előtt két nappal érkezik meg a tett helyszínére.
Ugyebár, meg van a szikra, Vanessa Jax orra alá tol egy szerződést, mely egy olyan kikötést tartalmaz, hogy három nap non-stop szex mehet, aztán semmi más. És innen kezdve olyan aranyos történetet kaptunk. Jax komolyan veszi a dolgot, nem csak szexet akar. Ezen meg is lepődtem. Itt jön az, hogy pozitívan meglepett a fickó. Élvezik egymás társaságát, de persze, mindkettő majd többet akar. Érdekes volt követni, hogyan szedik ki egymást a komfortzónájukból.

“Enjoy your last few hours of being in control, V. Because after that…you’re mine.”- Jackson

Amikor azt hinnénk, megússza Jax a balhét, mindenre fény derül. De itt nem jön a nagy dráma, kedves a történetvezetés, nem téped ki a hajad, hanem izgulsz, miként és hogyan találnak újra egymásra.

Igen, nem egy világmegváltó történet. Nem leszünk tőle diplomás mérnökök, ellenben egy kicsit megnyugszunk, elrepülünk gondolatban Hawaiira, jókat kacagunk, szabadnak érezzük magunkat.

Jár az 5/5.

Egyébként, a Reading Challenge keretében folytattam a sorozatot, ez volt a 27.pont, azaz, egy könyv, amit egy nap alatt ki tudok olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése