2015. január 18., vasárnap

Gina L. Maxwell: Fighting for Irish (Fighting for Love #3)

Eredeti megjelenés éve: 2014.

Entangled

250 oldal

ISBN: 9781622664276
Sorozat: Fighting for Love
Fülszöveg: He'll fight for her life. She'll fight for his love.

Kat MacGregor has forty-eight hours to make good on the debt her ex-boyfriend owes a crime boss. Unfortunately, the measly tips she makes waitressing are barely enough for her to live on, much less cover the twenty-thousand needed to keep her breathing. With time running out, Kat 's forced to accept help from the only man who's ever made her feel fire rather than fear.

When he learns a friend's sister is in trouble, former Boston MMA fighter Aiden "Irish" O'Brien heads to Louisiana to offer himself up as collateral to keep her safe. But to satisfy the debt, he has to do the one thing he swore hed never do again: fight. With more than just money on the line, will Irish have what it takes to not only reclaim the man he once was, but become the man he needs to be for the woman he can't live without?


"He'll fight for her life. She'll fight for his love."

Ez a rész mindent vitt. Itt aztán szem nem marad szárazon. Két megtört ember egyesülése. Jajj, ez fergeteges volt.

Maga a történet egyszerűen magába szippantott, és nem eresztett. Nem, ez nem egy sima erotikus
hülyeség. Ennek mondanivalója van. Méghozzá az, hogy menjünk keresztül bármennyi szarságon, akkor is van esélyünk a boldogságra.

Annyiban veszi fel az előző rész fonalát, hogy Vanessa húgán, Kat-en kell tartania a szemét Aiden-nek/Irish-nak. Minden ezzel kezdődik.

Aiden és barátja - Xander, akit imádtam - beépülnek a bárba, ahol Kat dolgozik - persze, álnév alatt van mindenki. Aztán jön egy rakás idióta, akik inzultálják Kat-et, Irish pedig mindig kihúzza az ilyen helyzetekből. Majd pedig felbukkan Kat múltja is. Ami arra készteti Irish-t, hogy újra harcolni kezdjen. Ezzel megmentheti Kat életét. Ez alatt az idő alatt pedig szépen egymásba gabalyodnak...                
Irish nem a tipikus erotikus regény főhős. tudjátok, az az "ősember vagyok, falhoz kenlek az első percben típus". Benne is megvan a vad ösztön, mégis tiszteli Kat minden ellenvetését, és inkább beszélget vele róla, mintsem rögtön következtetéseket von le. Ilyen pasi járna mindenkinek. Igaz, van a múltjában valami, ami nem hagyja nyugodni, de abban ő egyáltalán nem volt hibás, mégis bűntudata van. Azt nem kéne említenem, hogy totál beleszerettem az ír és bostoni akcentus keverékébe.

Kat pedig... Szegény nő. A végtelenségig sajnáltam. Nem szabad egyetlen fiatal lánynak azon keresztül mennie, amin ő ment tizennégy éves kora óta. Nem, nem. Egyébként egy hihetetlen bátor nőről van szó. Sokban hasonlít nővérére, Vanessa-ra. Annyira jó kis párost alkotnak Aiden-nel. És olyan szép HEA-jük van. Annyira megérdemelték egymást. Kat is mondta, hogy tulajdonképpen egymást mentették meg.

Én valami gyomorforgatóan szentimentális vagyok, mert az utolsó fejezetnél elpityeredtem. Vannak olyan időszakok, amikor annyira jól esnek az ilyen szép szerelmi történetek. Gina L. Maxwell abszolút Number1. kortárs romantikus szerző a szememben. Ő is bevallottan romantika függő. És annyira, de annyira örülök, hogy ír is nekünk ilyen sztorikat.

A negyedik rész pedig Xander könyve... Aki olvasta, tudja, milyen ez a pasi. Az sem lesz egy rossz történet. Már alig várom, hogy a kezem közé kerüljön. Mármint a könyv...Mindenfajta szívfájdalom nélkül jár az 5/5 csillagocska. Még sok ilyet kérünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése